Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2012       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşım ne kadar cahilsiniz gerçekte olan herşeyyy ortaya çıkmıştır çıkmayansa hayaldir kurtadam çıkmadığı için bn inanmıyorum eğer ole birşey olsaydı mutlaka nesilden nesile çoğalırdı buyuzden uydurmayın lutfen gerçekte olun rüyada değil kurtadam ve vampir efsanelerine inanan kişi kafayı yemiş yada bu dunyada değil başka dunyada gibi bişeydir kurtadam olsaydı eğer muhakkak bi video cıkardı bole fotoshoplu resimlerde değill lütfen bole saçma şeylerle kafanızıı yormayın ben kurtadamım diyenlere inanmayıınnnnnnnnnnnnnnn başlığa bakın ve yazılan yanıta ben kurtadamım bu olurmuyha hem kurtadam ve vampir supermen nasıl bir efsane masalsa onlarda ole ben bi ara inanıyodum kanmıstım ama sıkıldım ve cıktım dolunaya kurtadam oolamadım nasıl bi iş yhaw hem bunlara inanırsanız yakında etkisine kapılıp kurtadamlıgı dusundugunuzde hayatını zindan edersiniz ve acayip bir şekilde heyecanlanırsınız kendinizi strese sokarsınız hamd olsunki ben kurtultum bunlardan siz inanmayın lutfen hiç mantıklı değil sinirlenince insanken hayvana donusuo hayvannn!!