Biz ballılar her zaman diğer insanlardan farklıyızdır, bunu inkar etmiyoruz aksine dediğiniz gibi büyük bir şevkle söylüyoruz ama bir ballı hiç bir zaman kendini beğenmişlik yapmaz, aksine mütevazıdır. Bakınız, arkadaş ortamlarında; bir ballı'nın ballı olduğu en son söylenir: neden? çünkü ballı her zaman alçakgönüllüdür. Ballı dostum size dayanışmanız yok, ayran gününe benzer bir etkinliğiniz yok dememiş ki! sadece bizimkilerin yanından geçemeyeceğini söylemiş. Bu bakımdan her şekilde BAL!!!! Ayrıca BAL ruhu'nu tabiki nesilden nesile aşılıycaz, sizin gibi mezun olunca biz okulumuzu bırakmıyoruz. Ben ilk başladığımda ilk gün abi ve ablalarımız gelip bize neler yaptılarsa, neler söyledilerse ;D

aynısını bizde gençlere yapıcaz. BALEV ve UNİBAL bunların en güzel örnekleri. Ayrıca sözlüğümüz bile var. Bu kadar manevi değerden sonra ballıları böyle alçak bir dille eleştirmeni kınıyorum ve gerçek yüzünüzü gösterdiğinize seviniyorum.
Bir örnek vermek gerekirse; Benim babam da ballı ve kendisi doktor. Yemeklerde falan hep diğer ballı doktorlarla takılır ve konuşur. İş ve özel hayatında da böyle, hep iyi ve yakın arkadaşları ballı, hatta zamanında sınıflarından sadece 1 kişi tıp'a gitmemiş o kişi de zaten öss 23. ymüş. Bunca durumdan ve başarılarla dolu tarihten sonra atatürk lisesi'ne gitmek saçmalık olur. Diyorum bakın girin öss başarılarına, bal'ın nasıl önde olduğunu kendiniz görün kriteriniz sadece öss başarısıysa...