Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Haziran 2012       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
"Sizin gibi mezun olunca okulumuzu bırakmıyoruz. ben ilk başladığımda ilk gün abi ve ablalarımız gelip bize neler yaptılarsa, neler söyledilerse aynısını bizde gençlere yapıcaz." Bizim okulumuzu bırakmadığımızı İAL'de okuyan, İAL'de okumasa da pilav gününe katılıp yeni mezunlardan, 60-70 yaşındaki mezunlara kadar katılımı gören bilir, gerisinin bilmesine gerek yok. Ayrıca ilk gün BAL'lamak adı altında üst sınıfların kendilerine eğlence yarattıklarını siz de anlayabilirsiniz. (BAL'lamayı yanlış biliyorsam ne olduğunu anlatabilirsiniz.)

"BALEV ve UNİBAL bunların en güzel örnekleri." demişsin sanki İAL'nin vakfı (İZALEV), mezunlar tarafından oluşturulmuş siteleri yokmuş gibi.

Yıllar öncesinin mezunlarına göre konuşacaksak benim konuşmama gerek yok, tarih konuşur (açın bakın ünlü yazarlara, şairlere, profesörlere, rektörlere...) Şimdiki ÖSS başarılarına bakacaksak da bakın yine sitesine. Bazılarınının abarttığı gibi bir fark olmadığını göreceksiniz. Çok az fark olabilir ama 4-5 sene önce BAL'a giren öğrencilerle İAL'ye giren öğrencilerin puanı aynı değildi bu da göz önüne alınmalı (BAL daha fazla kişi alıyordu diyeceksiniz ama okullara yerleşirken 60 ya da 90 kişinin puanı 1-2 puan düşürdüğünü siz de gördünüz.) Puan her şey değildir ama bir şeyler ifade eder. Yüksek puanlı bir yere girdiğinizde daha iyilerle rekabet edersiniz. BAL'ın eğitim kalitesi kötü bilmem ne diyemeyeceğim çünkü İAL'nin eğitim kalitesine kötü demek ne kadar saçmaysa BAL'ınkine kötü demek de o kadar saçma. Seçkin liseler bunlar. Ama hangisini öneriyorsun derseniz Atatürk Lisesi Msn Grin