Ayran Günlerine 3.000 kişi katılır, pilav günlerine 250 falan. Öss başarıları arasında öyle büyük farklar yok demişsin, Uçurumlar var.geçen sene sizden 28 tıp çıkarken bizden 76 tane çıktı. Bu arada size birşey söyliycem bunu herkes kabul eder tıp istiyorsan kesin Bal, mühendislik istiyorsan ial iyi bir seçimdir ama her sene olduğu gibi itü ye en çok öğrenci gönderen lise gene bal! Allah aşkına kaç kişi İZALEV'i biliyor. BALEV'in BİNLERCE üyesi var. İnternette sitelerimiz var demişsin; gördük beyaz eşya reklamı var. Ballamak dediğimiz olay, toplum içine tamamen amacı dışında kullanılır olmuştur. aslında o ballamak değil '' BALLI yapmak '' ayrıca öyle dendiği gibi şiddet falan da yok işin içinde. Tamamını anlatmıyorum büyüsü bozulmasın ama çok özel bir andır yeni ballılar için. Elit insanlar denmiş, öyle bir üslup kullanmışsın ki gören de biz'i ikinci sınıf bir meslek liseli sanır

ben atatürk'te elit öğrenciler yok demiyorum, herkes şait başarılılar ve umarım öss de de başarırlar ama BAL insanı bambaşka yerlere götürür. Kişilik olarak, ruhen ve bedenen süper olursunuz. Bence eğitimi karşılaştırmayalım ikisininde eğitimi güzel. Ama eğitim dışındaki herşey yönünden gene BAL