Selülitlerim, arkadaşlarım ve ben yemekteyiz...
Tatile çıkan Gülben Ergen, aldığı tüm önlemlere rağmen mayolu görüntülenmekten kurtulamadı.
Gülben Ergen, Bodrum sezonunu açtı. Ünlü şarkıcı, okulların tatile girmesiyle birlikte soluğu Gündoğan’daki yazlığında aldı. Önceki gün sahile inen Ergen, mayolu görüntülenmemek için havlusuna sarındı ve öyle güneşlendi. Ancak serinlemek için girdiği denizden çıkarken objektiflere böyle yakalandı.Çoğu kadının şikayetçi olduğu selülitten Gülben Ergen de muzdarip.
BU BEDENİMLE ÜÇ EVLAT DÜNYAYA GETİRDİM
Gülben Ergen, bu fotoğraflarının yayınlanmasına kızgınlığını böyle dile getirdi:
Ne selülitmiş.. Yıllardır eksik olmadı, haber değerini yitiremedi gitti.
Göbekli bir adama yer vermez basınımız selülitle yargılayıp sunuş biçiminizle aşağıladığınız tenim ve bedenimle üç evlat dünyaya getirdim.
Okul öncesi eğitime verdiğim önem bireysel olarak kurduğum dernek, Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birlikteliğim anneliğim ve selülitlerim.
Günün ilerleyen saatlerinde destek mesajlarıyla moral bulan Gülben Ergen, esprili tweetler yazmaya başladı:
Selülitlerim arkadaşlarım ve ben yemekteyiz

kabak haşlama, roka salata gibi tavsiyeler var bana nedense...inadına dondurma yiyesim varr
Ergen, daha sonra oğlu Atlas ile deniz keyfi yaparken çekilmiş fotoğrafını "Bu da 'oğluyla tatil yaptı' haberinin fotoğrafı... Olur mu, yok olmaz

" notuyla sayfasında paylaştı.
"Karafatmalar gibi saldırıyorlar"
Bodrum'da çocuklarıyla birlikte çıktığı tatilde deniz keyfi yaparken görüntülenen Gülben Ergen'in selülitli fotoğrafları tartışmalara neden olmuştu.
Kendisi hakkındaki eleştirilere kızan Gülben Ergen bugün twitter sayfasına yazdığı "Sevgisiz kalmış kadınlar ne hırçın. Aç kalmış köpekler gibi, Ağzından nefret salyaları akıyor. Saldırıyor, saldırtıyor karafatmalar gibi sinsice..." notu ile tepkisini dile getirdi.
"AYŞE CANDIR"
Gülben Ergen'in sitem dolu twiti bugün köşesinde Ergen ile ilgili düşüncelerini dile getiren Ayşe Özyılmazel için yazdığı iddia edildi.
Ancak Gülben Ergen sayfasına yazdığı "Ayşe, Ayşe, Ayşe... Ne yazarsa yazsın akıllıdır, candır... Sarıp sarmaladığımdır hatta

Su gibidir... Tatlım, fırfır aklımdır

" notuyla iddiaları yalanladı.
...