Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Haziran 2012       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam aleyküm öncelikle nasıl söylicemi bilmiyorum
nasıl başlicamı ben bazen icki icen bir insandım ve sonra icki yerine tiner icmek mükelefoldum birgece tiner ictim
daha sonra o nada uykum geldi uyumaya başladım daha sonra rüyamda h.z resul ekrem pygamber efendimizi gördüm ama yanında okadar cok kişi vardıki sanki herkez
orda onun yanında toplanmıştı ve bir anda babam gördüm orda babam 2001 yılında kaybetimiştim ve aglıyordum resulahı gördüm gün babam ve resurulah bana hadi gel gelmi yormusun diyorlardı babam bana eşek sıpası hadi gel dedi seni bekli yoruz kal bimden bir ses baba yer gök mellek ler aglı yor yeter artık hep illahi söylü yorsun yeri gögü aglatın gel yanımıza diyorlardı 20 =06=2012 tarihi yani bugün hastaneye gidim beynimden temorgrafi cektirdim sonucolrak ya ur yada migren var dediler eyer bu dogru olursa demek ben resurulah beni cegıyor babam la beraber kesin o nun yanındakilerde hz ömer ve hz ali ve hz ebu bekir di kesin şimdi bu yazıyı yazarken icime bir serinlik geliyor rüzgar okadar şidetli esiyorki işte arkaşlar size söylmek istedim bu bunun sonucu siz ce nedir bilen büyük üstatlarımdan bir cevap bekli yorum acilen lütfen