Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı geçen gün annesini kaybetmiş yavru bir kedi buldum annesi hiç gelmiyordu yavru kedicik galiba kaybolmuştu onu aldım bahçemde beslediğim anne kedinin yavrusunun yanına koydum(ikisi de aynı büyüklükteydi)hemen birbirlerine hırladılar ve sardırdılar bende onları ayırdım. anne kedi de annesi kayıp olan yavruya vuruyordu. ben de anne kediyle yavrusu uyurken diğer yavruyu onların yanına koydum o da süt emmeye başladı daha sonra uyandılar birbirlerini gördüler anne kedi hemen ordan uzaklaştı ama yavru kediler dost olmuşlardı yan yana yatmaya başladılar anne kedi ise hala yavru kediye
cırma atıyor.
acaba anne kediyle annesi kaybolmuş yavru kediyi nasıl dost yapabilirim?
lütfen bu soruma cevap verin siz kediler hakkında çok şey biliyorsunuz acaba bunları nerden öğrendiniz?
SAYGILAR...
Her yabancı anne genellikle kabullenmez başka yavruyu. Çaktırmadan aralarına sok sen onu. Ancak aç kalabilir. Sütten kesilmemistir ve süte ihtiyacı vardır. Marketten toz halinde olan ve karıştırıp süt yapılan bebek sütü alabilirsin. Yavru onlardan ayrıldıysa onlar uyurken aralarına sok onu. Birçok web sitesinden ve burdan öğrendim ben bildiklerimi. Whiskas ve uzman tv gibi siteler yardımcı olur.