mrb arkadaşlar bende benlerle ilgili çok sıkıntı çektim halada çekiyorum lazere başvurdum iki seyans gittim bazıları hafifi gitti fakat bazılarıda tekrar eski haline döndü bende lazere gtimekten vazgeçtim sonra devlet hastanesine başvurdum aldırmak için fakat cesaret edemedm bende çok fazla araştırma yaptım ve en sonunda elma sirksini öğrendm boynuma uyguladım iki benim tamamen gitti sabırlı olmak lazım şimdide yüzüme uyguladım hafifi renk açıldı kabuklandı kabuğun geçmesini bekliyorum
şimdi elma sirkesini nasıl uygulayacasğınızı anlatıyım
..önce kulak temizleme çubuğunu sirkeye batırıyosunuz ve beninizin üzerine sürtüyosunuz hafif acı verene kadar yalnız cildinize gelmemesine dikket edin cildi tahriş ediyo daha sonra benin hafif siyahlaştığpını goruceksiniz (bebentent )krem sürün bu krem yarayı hemen iyileştiriyo kabuklanmasını sağlıyo üç dört gün hiç ellemeyin fakat kremi sürmeye devam edin kabuk düştüğünde benin tamamen yok olduğunu veya bazı yerlerinin yok olduğunu goruceksiniz eğer tamamen yok olmadıysa iki hafta sora tekrar uygulayın geçiçektir geçmiş olsun şimdiden arkadaşlalr sevgiler.............