Arama

Jilet izi nasıl geçer? - Tek Mesaj #12

dmt - avatarı
dmt
Ziyaretçi
1 Temmuz 2012       Mesaj #12
dmt - avatarı
Ziyaretçi
mrb arkadaşlar benimde kolumda jilet izleri var 5 yıl önce yapmıştıım fakat derin değiller bir çok ince çizgi bi kaç tanede kalın çizgi var. 2 ay önce franksiyonel lazer tedavisi yaptırdım acıbadem kayseri hastanesinde doktor 6 seansda %70 %80 gibi bi düzelme olur dedi. 2 seans gittim seans ücretleri 500 tlcikmiş. ama en ince çizgiler bile yok olmadı ve bu ay gitmiycem devam etmicem. boşuna onca para verdim insanların çaresizliğinden faydalanıyorlar bu yöntemi denemek istiyen arkadaşlar varsa vazgeçsin bence. kendi düşünceme göre eğer izleriniz derin değilse güneş yaksın. insanların o tuhaf bakışlarından kısakollu giyemiyoruz ama bence yaz boyu kimsenn göremeyeceği ortamlarda kollarınızı güneşle buluşturun güneş deriyi yakıyo ve soyuyor kararttığı içinde izler kayboluyor. benim daha öncesinden kolumun alt kısmında vardı ve bu şekilde yok oldular şimde ise orda hiç yok..boşuna paranızı dökmeyin ortaya . bi çok yorum ve araştırma yapmıştım bu lazer tedavisinde ama bi sonuç getirmedi. iyi diyenler külliyen yalan dolan.. işlem sonrası kabuk bağladı döküldü sonuç yine aynı ve şuan daha belirgin haldeler Msn Sad bir bayan olarak bunu taşımak çok zor . ve herkes gibi bende kurtulmak istiyorum ama olmuyor büyük bi hayal kırıklığı . . . hepinizin Allah yardımcısı olsun ...