Arama

Nasıl yumruk atılır? - Tek Mesaj #141

RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012       Mesaj #141
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar Öncelikle iyi akşamlar cevaplarınızı okudum tek hamlede adamı devirmek istiyen için yazıyorum ... Bizzat denedigim şeyi anlatacagım yaklaşık 2 yıldır Bodybuilding yapıyorum ordada hocamız saolsun sokak kavgasını ögretiyordu..

Kavgada rakibin tek kişi ise karşısına geçip en uygun zamanda ( O size saldırmadan yada yumruk atmaya hazırlanırken) Direk burnunun üst kısmına kafayı çakın anlınızın üstüyle adam perişan oluyor.. Sonra alttan bir aparkat Sallayın tamamdır .. Adam kesinlikle kapanıyor zaten . Bu şekilde kavgamı ettim ben adam direk kapandı zaten sonra ister vur ister dön arkanı git adamın burun kanlar içinde kalıyor İyigeceler kolay gelsin :w

Pek insani bir mesaj yazmamışsın birinin burnunu kanlar içinde bırakmak ve arkanı dönüp gitmek ne kadar sıradan bişeymiş gibi konuşuyorsun. 24 yaşındayım bugüne kadar hiç kavga etmedim, hiç kimseyi dövmedim, hiç kimse de beni dövemedi ve hiç kimseye kendimi ezdirmedim bence bunu yapabilmek senin yaptıklarından çok daha önemli. Bizler insanız sorunlarımızı konuşarak çözeriz bizi "birbirini ısıran köpeklerden" ayıran şey budur.