Arama


ölümçül savaşçı - avatarı
ölümçül savaşçı
Ziyaretçi
3 Temmuz 2012       Mesaj #4
ölümçül savaşçı - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar God of war 2'yi Titan mod'da bitiremiyorum saha gibi bir yer var köpekler ağızlerıdan yavru atıyorlor sonra onlar bir süre sonra öldürmessen evrimleşiyor o bölümde kaldım yardım ederseniz sevinirim.Msn Grin

Arkadaşlar size urnların nerede olduğunu gösteren bir şey vereceğim çok işinize yarar benim çok işime yaradı oyunu bitirdiğinizde on yapın çok güzel.Urn Nedir?
Vazo benzeri bir itemdir. Oyunda toplam 6 tane vardır. 4 tanesi oyun içindeki bazı gizli sandıklardan çıkmaktadır, kalan 2 tanesi Challenge of the Titans modunda açılır. Her birinin sağladığı farklı bonus güçler vardır. Bu güçleri kullanabilmemiz için oyunu bir kez bitirmemiz gereklidir. Bitirdiğimiz zorluk seviyesinde yeni bir oyuna başlarsak bu güçleri kullanabiliriz. Güçleri kullanmak için, yeni oyuna başladığımızda Status menüsünden aktif hale getirmeliyiz...

1- Urn of Gaia

a-
Nerdedir, Nasıl Alınır?
Oyunun ilk bölümünde, Rodos Heykeli ile savaşırken, ikinci kez üzerinden fırlayıp bir odaya düştüğümüzde, biraz ilerledikten sonra karşımıza butona basarak açtığımız bir kapı çıkıyor. O bölgede, üzerinde kuş heykeli bulunan küp şeklinde bir taş var. Kuş heykelini kırıyoruz. Taşı birinci butona taşıyoruz. Sonra ayağımızla iterek ikinci butona gönderiyoruz. Normalde taşla burda işimiz bitiyor ve açılan kapıdan oyuna devam ediyoruz. Ancak amacımız Urn of Gaia... Taşı sağa doğru taşıyor, sonra tam karşıdaki duvara kadar itiyoruz. Basamak olarak kullanıp duvarın üstüne çıkıyoruz ve ortadaki sandıkta Urn of Gaia bizi bekliyor. Tabi oyunda ilerleyebilmemiz için taşı tekrar butona taşımamız gerekiyor..
b- Ne İşe Yarar?
Kazandığımız her bir kırmızı orbu 10 ile çarpar...

2- Urn of Gorgons

a-
Nerdedir, Nasıl Alınır?
Eurayles Temple bölümünde, düşman saldırısını geri püskürtmemize yarayan ‘Golden Fleece’ adlı itemi aldıktan sonra, o bölgeye gelmek için izlediğimiz yolu adım adım baştan tekrarlıyoruz. Zamanı yavaşlatarak üzerinden geçtiğimiz değirmen benzeri mekanizmadan sonra, karşımıza hareketli zemin ve duvarlardan taşa çeviren ışınların çıktığı bölüm geliyor. Golden Fleece’i kullanarak (L1) ışınları geri yansıtıyoruz ve duvarları kırıyoruz. Urn of Gorgons duvarlardan birinin arkasında.
b- Ne İşe Yarar?
Silahlarla yaptığımız saldırılarda düşmanlar taşa dönüşür...

3- Urn of Olympus

a-
Nerdedir, Nasıl Alınır?
‘Spear of Destiny’ adlı silahı aldıktan sonra burda bulunan, zamanı yavaşlatmamıza yarayan heykeli geldiğimiz yöne, suyun başına kadar taşıyoruz. Suda yüzüp karşıya geçtikten sonra zamanı yavaşlatarak hemen seri bir şekilde geriye doğru devam ediyoruz ve R1 ile sallanıp karşıya geçiyoruz. Sola doğru devam ediyoruz. Zaman yavaşladığı için burdaki zemine bastığımızda kapı kapanmıyor ve içeri giriyoruz ve Urn of Olympus da koleksiyonumuza katılıyor... Oyunda ilerleyebilmemiz için heykeli yine yerine taşıyoruz.
b-
Ne İşe Yarar?
Sınırsız büyü gücü verir...

4- Urn of Prometheus
a-
Nerdedir, Nasıl Alınır?
Atlas bölümünde, lavlı mekandaki minotaurdan sonraki odada, duvarlardan çıkan uçan yaratıkları ve çıktıkları delikleri yok ediyoruz. Bu odada işimiz bitiyor. İlerleyip Atlas’ı gördüğümüz ve tavana tutunarak ilerlediğimiz bir bölüme geliyoruz. Tavanda ilerlerken karşımıza -aslında yolumuzu kapatmayan- bir kaya çıkıyor. Kayayı kırıyoruz. Ortaya çıkan delikten yukarı çıkıyoruz ve oyun içindeki son urn olan Urn of Prometheus’un sahibi oluyoruz.
b-
Ne İşe Yarar?
Rage of Titans özelliğini sınırsız olarak kullanmamızı sağlar...

5- Urn of Fates
a-
Nerdedir, Nasıl Alınır?
Oyunu bir kez bitirdiğimizde açılan Treasures bölümündeki Challange of the Titans modunu Mortal veya daha üstü bir seviyede bitirmemiz gerekiyor.
b-
Ne İşe Yarar?
Dövüşler sırasındaki vuruş aralıklarındaki zamanı arttırarak daha uzun süreli kombolar yapmamızı sağlar...

6- Urn of Poseidon
a-
Nerdedir, Nasıl Alınır?
Oyunu bir kez bitirdiğimizde açılan Treasures bölümündeki Challange of the Titans modunu Spartan veya daha üstü bir seviyede bitirmemiz gerekiyor.
b-
Ne İşe Yarar?
Cronos Rage büyüsünü ilk oyundaki ve bu oyunun başında da sahip olduğumuz Poseidon’s Rage büyüsü ile değiştirmemize yarar...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.