Arama


adsız - avatarı
adsız
VIP VIP Üye
6 Temmuz 2012       Mesaj #89
adsız - avatarı
VIP VIP Üye
Sivilce tedavisi, cilt temizliği, zararlı güneş ışınlarına karşı koruma gibi cildinizin temel ihtiyaçlarını karşılamak için bitkisel yağlardan faydalanabilirsiniz. Peki, hangi yağ ne işe yarıyor?

Gül yağı: Hassas ve alerjik ciltlerin güvenle kullanabileceği bitkisel yağlardan biridir. Cildi derinlemesine temizlerken sıkılaştırıcı özelliğiyle daha gergin bir cilde sahip olmanıza yardımcıdır.

Papatya yağı: Cildinizin daha parlak ve sağlıklı görünmesine yardımcı olan papatya yağı; hassas ciltlerde kullanım için uygundur

Limon yağı: Siyah noktaların temizlenmesini ve düzenli kullanımda yeni oluşumun engellenmesini sağlayan limon yağı, tonik olarak da kullanılabilir. Yağlı ciltler için arındırıcı ve yağ dengesini düzenleyici özelliğe sahiptir.

Havuç yağı: İçerdiği A vitamini ve beta karoten etkisiyle cildinizi zararlı güneş ışınlarına karşı korur ve güneş yanıklarının iyileşmesine yardımcı olur. Cilde doğal bir bronzluk kazandırır.

Portakal yağı:Cilt için faydalı C vitaminin içeren portakal yağı; parlak ve genç bir cilde sahip olmanıza yardım eder. Makyaj temizliği sonrasında tonik olarak kullanılabilir.

Kakao yağı: Hamilelik sırasında oluşan cilt çatlaklarına karşı faydalıdır. Yoğun nemlendirme özelliği sayesinde dudak çatlaması ve cilt kurumasını giderir.

Kayısı yağı:Cilt temizliği için idealdir. Akneleri temizler, cilde canlılık verir. Yaşlanma ile ortaya çıkan kırışıkları giderir. Nemlendirici özelliğe sahiptir.

Vişne yağı:Cilt yüzeyindeki ölü derileri temizlemek ve parlak bir cilde sahip olmak için temel yağlarla karıştırılıp masaj yaparak cilde uygulanabilir.

Biberiye yağı:Ciltteki kan akışını hızlandırır ve temizleyici özelliğe sahiptir. Sivilcelerin hızla iyileşmesini sağlar.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ömr-ü bahar