ben önceden abim gibi olan birini gördüm dün uzun zamandır görmüyordum yani 5,6 yıldır şimdi onu görünce ne yapacağımı bile bilemiyorum göz göze gelince içim de büyük bir patlama oluyor sanki daha önce kalbim hiç atmamış ta şimdi atmaya başlamış gibi hissediyorum o kadar hızlı atıyor ki sesini duyuyorum sanki kalbimin gülümseyince içim kıpır kıpır oluyor ona arkamı dönsem bile bana baktığını fark ediyorum sanki ona bakmak bambaşka bir duygu zaten şimdiye kadar çok kişi ile çıktım ve birçok kişiden hoşlandım ama hiçbirisi böyle değildi onun yanına gitmeye korkuyorum fakat hep onunla olmak istiyorum hep onu düşünüyorum başka hiçbir şey ilgilendirmiyor sanki beni onunla nasıl konuşacağımı bilemiyorum o kadar acayip ki böyle bir şey ne olabilir mi gerçekten aşık mıyım değil miyim çok merak ediyorum onunla uyuyup onunla uyanıyorum başkalarının söylediklerini bile anlayamıyorum bu gün face de bi kızla gördüm ve ne olduğunu anlamadan ağlamaya başladım ne yapacağımı hiç bilmiyorum lütfen cevap yazın...