Arama

Cep Telefonu Tanıtımları - Tek Mesaj #96

Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
12 Temmuz 2012       Mesaj #96
Avatarı yok
Yasaklı
Sony Xperia Sola

fileashx

Sony Mobile Communications’ın geliştirdiği, Xperia serisinin yeni modeli Xperia Sola, satışa sunuldu.

Sony Mobile Communications’ın geliştirdiği, gelecek nesil akıllı cep telefonu anlayışını temsil eden Xperia™ serisinin yeni üyesi Xperia™ sola, üstün Sony teknolojisini ve premium eğlence anlayışını bir araya getiriyor. Türkiye’de ilk kez ve sadece Avea bayilerinde satışa sunulan Xperia™ sola’nın tavsiye edilen satış fiyatı ise 899 TL.

Yenilikçi dokunmadan temas (floating touch) özelliği ile ekrana dokunmadan komut vermeye ve internet sayfalarında dolaşmaya imkân tanıyan Xperia™ sola, kullanıcılarına sihirli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Kullanım kolaylığı, eğlence ve yeniliklere önem veren kullanıcılar için Xperia™ sola, mükemmel bir akıllı telefon deneyimi sunuyor.

NFC teknolojisine sahip olan Xperia™ sola, kullanıcıların günlük akıllı telefon deneyimlerini kolaylaştırabilmek için, iki adet NFC Xperia Akıllı Etiket ile birlikte sunuluyor. Xperia™ sola Akıllı Etiket’e dokundurulduğunda, telefon üzerinde önceden tanımlanmış ayarları ve uygulamaları aktif hale getiriyor. Her Akıllı Etiket’e onlarca komut tanımlanabiliyor ve komutlar istenildiği zaman kolayca değiştirilebiliyor.

NFC teknolojisi eşleşmesini de destekleyen Xperia™ sola, kullanıcılarına bu sayede akıllı telefonlarını birbirine hafifçe dokundurarak diğer NFC teknolojisine uyumlu akıllı telefonlar üzerindeki medya dosyalarını kendi telefonlarına aktarabilecek mükemmel bir bağlantı gücünün keyfini sunuyor. 3.7 inç Reality Display ekrana ve 1 Ghz çift çekirdekli işlemciye sahip Xperia™ sola; siyah ve beyaz renk seçenekleriyle Avea bayilerinde 899 TL’ye satışa sunuluyor.

Xperia™ Sola’nın Başlıca Özellikleri :

Web’te kolay gezinme deneyimi için floating touch (dokunmadan temas) özelliği

Kutu içerisinde yer alan NFC özellikli Xperia Akıllı Etiket (SmartTag) ile hızlı komutlar

3.7” Mobile BRAVIA Engine teknolojisine sahip Reality Display Ekran

Süper hızlı deneyim için, bir 1GHz çift çekirdekli işlemci

Hafif ve yüksek sesle dinlemek için xLOUD ve 3D surround ses teknolojisi

Android platform 2. 3 ile lanse edilmektedir, Android 4.0’a 2012’nin 2. yarısında yükseltilecektir.



Kaynak : CNN (10 Temmuz 2012,10:45)