Arama


Ask Mahkumu - avatarı
Ask Mahkumu
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012       Mesaj #19
Ask Mahkumu - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

herkez yazıp çiziyorda TEDAVİ EDİLECEK HAYVANI NASIL Bİ İLAÇLA TEDAVİ EDİCEĞİNİ KİMSE YAZMIYOR




Mikroskopik akarları köpeğinizin deri istila ettiğinde de sarcoptic uyuz olarak bilinen Uyuz, oluşur. Insanlarla diğer hayvanların yayılabilir Bu son derece bulaşıcı bir hastalık, kaşıntı, yamalı saç dökülmesi ve küçük kırmızı tümsekler neden olur. Uyuz tedavi edilmezse zaman deri lezyonları gelişebilir. Evinizdeki tüm hayvanlar enfeksiyon belirtileri gösterilmemiş olsa bile, daha sonraki salgınlar önlemek için tedavi gerekir. Tedavi genellikle üç hafta en

İlaçlar
Uyuz için tedavi, genellikle bir anti-parazitik ilaç kullanımını içerir. Ivermectin sözlü veya haftalık veya iki haftada bir bazında bire dört doz enjeksiyon yoluyla verilebilir. Enfeksiyonlar genellikle dört hafta içinde yukarı kaldırın. Uyuz tedavisi için gerekli Ivermectin dozlarda Mar Vista Hayvan Sağlık Merkezi'ne göre, Shetland çoban köpeklerinin, ön kol ve Avustralya çoban dahil olmak üzere bazı ırkları, için toksik olabilir. Ivermektin alamaz Köpekler yerine selamectin ile tedavi edilebilir. Çoğu durumda, selamectin biri topikal uygulama uyuz akarların yok etmek için yeterli değildir. Daha şiddetli durumlarda ikinci bir uygulama gerekir. Diğer tedavi seçenekleri sözlü heartworm önleyici milbemycin oksim ve topikal pire önleyici moksidektin içerir. Sekonder bakteriyel deri enfeksiyonları enfeksiyon şiddetine bağlı olarak, dört ila 10 hafta boyunca antibiyotik kullanımını gerektirir.

Banyo ve Daldırma
Bir anti-bakteriyel ve anti-kepek şampuanı ile bir köpek Banyo ve ilaçlı dip kullanarak bir uyuz istilası ortadan kaldırabilir. Uzun kürk daldırma köpeğinizin cilde nüfuz etmesi için kırpılır edilmelidir. En etkili eğimler amitraz ve kireç kükürt içerir. Amitraz ile tedavi, genellikle iki haftalık aralıklarla verilen üç ya da dört eğimler içerir. Yüksek kan şekeri düzeylerine neden olabilir, çünkü diabetes mellitus Köpekler amitraz ile tedavi edilmemelidir. Oyuncak ırkların olumsuz etkilerinden muzdarip daha yüksek bir riskle karşı karşıya ve düşük dozlarda tedavi edilmelidir. Kireç sülfür tedaviler genellikle dip altı dip toplam her beş ila yedi gün vererek içerir. Ivermektin duyarlı altında dört haftalık yavru ve köpeklerin çoğu tedavi bu formu verilir. Kireç sülfür saldırgan bir koku verir ve geçici olarak beyaz kürk sarıya döner. Mobilya ve halı lekeleri önlemek için mümkünse köpek açık davranın. Bebek yağı uygulayarak daldırma bu tip neden kuru cildi rahatlatmak olabilir.

Temizleme ve Önleme
Yıkama veya atarak köpeğinizin yatak ve iyice evi süpürürken kalan sarcoptic uyuz akarları kurtulabilirsiniz. Temizlik ve düzenli vakumlama başka istilası önlemeye yardımcı olabilir.



Read more: Köpek Uyuz Tedavisi | eHow.com Dog Scabies Treatment | eHow.com
AşK_MaHKuMu..