Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Temmuz 2012       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bugün nette konuşmayla başlar,kameralar ve yetmez,gerçek hayatta görüşmek isterler mutlaka..
olaylara uyanık olun,bekleyin,eger bir yerlere gitmek icin bahane ararsa,eve gelmemek icin yalan söylerse,ya da bikaç günlüğüne bir yere gidiyorum diye yalan söylerse(konustugu kadın sehir dısındaysa) yani kısacası rutinin dışına çıkmaya başlarsa bil ki görüşme çabasına girmiştir,ve sen ne yaparsan yap bu ilişki ona daha cazip hale gelecektir taa ki gerçek hayatta o kadını tanıyıp ondan bıkıp sana dönene kadar...ve unutma bir kere yapan her zaman yapar,karşısına çıkan ilk oyuncağa yine yeşil ışık yakacaktır.
sen zaten kocamı seviyorum deyip şu ana kadar hep ona sevgiyle yaklaşmışsın,onun gözünde zaten çantada kekliksin..kusuru kendine söylenmeyen kişi ayıbını hüner sanırmış,taviz tavizi doğurur.sevgi de bir yere kadar,insanın önce kendine saygı duyması gerek,sen ne kadar ona muhtacsan o da sana muhtac,istemiyorsa ve sana saygısını kaybetmişse tavrını koymalısın,kendine ezik muamelesi yaptırma bence...
sen ben seviyorum bana dön dedikçe gözünde değerin azalır,bu kabullenilecek bir olay değil,elim yaktım geçer olayı değil,bir erkeğin gözünde değerini kaybettiysen ne yapsan boş...bir an önce yaptırımlara geç,boşanmakla tehdit et bunu önemsemiyorsa seni ne kadar gözden çıkardığını anlarsın böyle bir adam da zaten senin gibi vefakar bir eşi hak etmiyor demektir..
yok ben çok seviyorum bağrıma taş basarım,birgün ondan bıkar,sel gider kum kalır gibi düşünüyorsan,hayatın boyunca hep tedirgin,güvensiz ,acaba yine mi birini buldu,larla ve içinden çıkmayacak bir yarayla yaşayıp durursun..