Arama

SweetDreams - avatarı
SweetDreams
Ziyaretçi
21 Temmuz 2012       Mesaj #132
SweetDreams - avatarı
Ziyaretçi
Mrb arkadaşlar.

Bu sene ygs-lys serüvenine katıldım. serüvenin başında benim için meslek yelpazesi çok genişti. bahar aylarında sağlık alanına gönlüm kaymaya başladı. tıp,ecza gibi...Gelgelelim lys yi çok kötü yaptım sıralamam çok geriledi ve istediğim mf3 meslekleri hayal oldu. şimdi mühendislikleri düşünmeye başladım.kendimde mühendisliklerin çoğu dalını yapabilme becerisini görüyorum.mf4 sıralamam 29bin küsür. yıldız teknik , istanbul , marmara , gazi gibi büyük ünv. lerde sıralamama uygun Makine,İnşaat,Endüstri,Bilgisayar Mühendislikleri bölümlerini buldum. Fakat bu ünv lerdeki elektrik elektronik müh. bölümlerine sıralamam yetmiyor geçen seneki yerleşmelere göre. Bu mühendisliklerden en yakın olduğumda elektrik-elektronik. Sizce saydığım güzel ünvlerdeki mühe.liklere mi yoksa bunlardan biraz daha düşük ünv lerdeki , sıralamama uygun elk elktro. müh. ni mi tercih edeyim? Ailem seneye kalıp tıp kazanmamı istiyor.

Çok zor durumdayım. Deneyimi olan ve bana yol göstermek isteyenlerden cevap bekliyorum. Lütfen yardımcı olun iyiden iyiye depresyona girdim. Konu başlığında söylediğim gibi siz yerimde olsaydınız ne yapardınız ???