abi ben bi kızı seviyodum adı buse kız la gayet iyi anlaşıyoduk sonunda kız bana kanka demeye başladı bnede budurmu iza ettim ve biz kanka olamyız buse dedim ben seni seviyorum dedim onun verdigi cevap çok pis koydu ben burafı seviyorum dedi(burak sitedeki en yakın arkadaşım) ne dedim evet öyle dedi burak da maramara adasındaydı ve 2 gün sonra çıkmaya başladılar bu bana çok pis koydu arkadaş 2 gün sonra geldi ve sırf beni kskandırmak için abi çekirdek istermisim diye baktımda kızı öpüyodu ve acayip sinirlendim ve o çocuka dersini vermem gerektiğgini düşündüm ve verdim yalandan bi kız yaratımm ve onla yazımaya başladım 1hafta sonra bi sevgilim var dedim mesajları gösterdim 2 gün sonra kız la çocuk yalnımı ögrendi ve burak bana tokat attı oan acyip sinirlendim ve çocugun suratına bi tane geçirdim çocuk yerde kaldı kız bana bakıyodu ondan sonra çocukla arkadaşlımı kesdim bi gün sonra ben den özürdiledi ben de ksbul ettim buseyi parka çagırdım ve ben seni deliler gibi seviyodum deim ama sen benim en yakın arkadaşımla çıkmaya başladın dedim bida ne ben senin yüzüne baka bilrim ne sen benim dedimkızın gözleri doldu eçktim gitiim