Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ağustos 2012       Mesaj #134
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Atatürk Lisesi'ndeyim, dil eğitimi hakkındaki soruya cevap vereyim: Aslında karşılaştırmak için ikisinde de eğitim almak gerektiğini düşünüyorum. BAL'daki yabancı dil eğitimini az çok bilsem de çok iyi bilmiyorum. Atatürk Lisesi'nden bahsetmek gerekirse dersler MEB kitabından işlenmez, Oxford Aim High'dan işliyoruz. Kitap büyük oranda yetse de (reading, grammar, vocabulary, listening, writing gibi bölümler var) hoca worksheetlerle destekliyor, ayrıca Oxford Cover to Cover kısa hikayeler kitabını aldık okuma hızını geliştirmek için. Bunun dışında (her öğretmen yapıyor mu bilmiyorum ama bizimkisi yaptı) iki haftada bir seviyemize göre İng. kitabı okuyup özet çıkarttık. İngilizce dersinde de İngilizce konuşmak zorundaydık, konuşmazsak para ödüyorduk (o paralar yıl sonunda küçük bir parti gibi bir şeyle bize geri dödü.). Aim High kitabından düzenli olarak quizler de olduk.

Yani yabancı dil eğitimi olarak da dolu geçen bir yıl oldu bizim için ama sonunda değiyor çalıştığına. Atatürk Lisesi'ne gel derim ben Msn Happy