Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ağustos 2012       Mesaj #135
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
balda ki ingilizce eğitimi deneyimli öğretmenler tarafından veriliyor. Sevgi Karaköse han sultan hazretleri zaten tanınmış bir kişilik bize o girdi sıkıyorsa ingilizce konuşma '' zero nu alırsın '' zerolar 6 tne olduğunda sözlüne bir sıfır geliyor; bana geldi biliyorum.. çeşitli ingilizce kaynaklardan türkiye çapında tanınmış worksheetler yapıyor. bizimkisi zorunlu kitap okutmuyordu ama okumamızı bekliyordu. diğer ingilizce öğretmenimiz ise çok elit bir hanımdı. zamanında öss 22. olmuştu. onunda teknikleri çok iyi. ben amerikan kültüre gidiyorum 14. kurum. sevgi karaköse'nin faydası oldu mu derseniz: bence oldu.. kalıpları falan çok güzel öğretiyor. eee 35 yıllık tecrübe Msn Happy ben zaten özel okul çıkışlıyım şu an rahatlıkla ingiliz arkadaşlarımla sohbet ediyorum. ingilizce olayı öğretmende biter: bal'ın ingilizce öğretmeni kadrosu daha iyi ama sana kalmış: istersen atatürk'e git normal/ normalin üzeri bir ingilizce konuş: istersen bal'a gel ve bu zorlu eğitimi al, sular seller gibi konuş! bizim arkadaşlar bile 1 yılın sonunda artık baya baya konuşmaya başladılar. karar senin: ama unutma, iş öğretmende biter! bence bal'a gel iyi günler