ilk dracula filminin yazarı insanları nasıl bir etkide bırakmışssa bu vampir saçmalıklarını ortaya çıkarmışlar ..bu vc17 virüsüde gerçekten varsa veya şuan bi yerlerde ise iyi bir araştırma yapmışssanız onun sadece bir hastalık olduğunu bilirdiniz yani gerçekte vampir dizileri veya filmlerindeki gibi bişey değil ayrıca sizin dininiz ne ya siz müslümansınız dimi dinimize göre bi insanın kanı bize haram kılınmamışmı bilim adamlarının dediklerinden önce gidin bi kitabınıza bakın şu kadarını söyleyim bu eğer gerçekten varsa yeni bir hayat seçimi değil ve ben o 12 -13 yaşındaki vampir olmak isteyen küçük manyaklardanda değilim ama böyle bi hastalık varsada güzel bi şey değildir yani düşünsenize sürekli aç olmak güneşe çıkamamak İNSAN OLAMAMAK sizce güzel birşeymi tabiki hayır yani sadece güzel tarafını düşünmeyim kötü tarafınıda düşünün böyle bir şeyi gerçekten istiyorsanız her kötü ihtimali göz önünde bulundurun ve ailnizle konuşup piskolağa gidin tamammı çünkü ben 12-13 yaşlarındayken sizin gibi vampir takıntım vardı yani bunun nasıl bi istek olduğunu bilirim hatta enterasan yüzükler ve kırmızı lens takıp ön dişlerimi (sizin deyiminizle vampir dişlerini) öne bile aldırdım kii bu çok acı veriyo bunları sizin aklınıza sokmuyum ama bu tür saçmalıklardan vazgeçin bu kadar aptal olmayın hayatta bi amacınıız olsun gerçek bi amaç ve bu amaç için savaşın saçma bi 12 yaş takıntısı olan vampirlikle değil