Arama


_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
29 Ağustos 2012       Mesaj #2
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Yükselen burcunuz Koç ise bir şeyleri başlatan olmayı seversiniz. Liderlik ve inatçılık karakteristiğinize yansır.
Kendine fazlasıyla güvenli görünüşünüz ve dediğim dedik oluşunuz da var tabii. Fazla yoğun ve atılımcı olabilirsiniz. Aşkta kıskançlık yapabilirsiniz.

Hızlı hareket eder, her şeyin sonucunu hemen yapmak istersiniz. İlk içgüdünüz hemen şimdi yapmaktır. Yükselen Koç'lar bazen yapabileceklerinden fazla işe de girişebilirler, üstelik fazla planlamadan.

Planlamak yükselen Koç'lara göre âdet değildir. Hevesli, genç görünümlü, doğrudan davran seven, istediğinin peşinde koşan bir karakteriniz vardır.


Bazen kırıcı olsanız da davranışlarınızda kötü niyet yoktur. Sabrın anlamını biraz öğrenmeniz gerekebilir. Davranışlarınız basit ve doğrudandır. Girişimci olabilirsiniz. Başlangıçlardaki hızınız her zaman sonlardaki duruma uymayabilir. Yükselen Koç'ların hızlı yürüdüğünü, başlarını gururla tepeye diktiğini görmek şaşırtıcı olmaz. Baş ağrıları, sinüzit, gözlerle ilgili problemlerle uğraşabilirsiniz.

Fiziksel olarak geniş omuzlar ve dar kalçalar göze çarpar. Yükselen Koç'ların gülümseyişleri meşhurdur ve çehrelerinde daima genç bir ifade taşırlar. Yükselen Koç çocuğu erken yaşta bağımsızlığını ilan eder. Hayata atılmakta aceleci davranır. Yardım almaktan hoşlanmaz, her işini kendi yapmak ister. Bütün bu özelliklere karşın aşka meraklı, ilişkide anlayışlı ve ilişkileri yürüten taraftırlar.

Kaynak:
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.