Arama


eku123 - avatarı
eku123
Ziyaretçi
2 Eylül 2012       Mesaj #25
eku123 - avatarı
Ziyaretçi
Eski Sevgilinizi EN KISA SÜREDE Geri Almak İçin Etkili Bir Plan
Eğer eski sevgiliniz geri kazanmak istiyorsanız ancak sevgiliniz telefonlarınızı açmıyor, mesajlarınıza cevap vermiyor hatta sizi görmek dahi istemediğini söylüyorsa bu makaleyi dikkatle okumanızı tavsiye ederim.
Neyse ki bir çok ayrılık çoğunlukla tam olarak birbirinizin hayatından çıkmadan önce değişip sevgilinizin kalbini yeniden kazanmak için ciddi bir uyarı anlamına gelmektedir.

Sevgilim Beni Artık Sevmiyorsa Onu Nasıl Geri Kazanırım

Sevginin başarılı bir ilişkinin en temel öğesi olduğunu aklınızdan çıkarmayarak bilmeniz gereken bir şey var ki o da sevgi eksikliğinizin ilişkilerin bitme sebepleri arasında en sonlarda geldiğidir.
Yani büyük olasılıkla eski sevgiliniz sizi hala çok seviyordur ve onu geri almaya çalışırken bu gerçeğe tutunmalısınız.

Herkesin yaptığı bu hataları yapmayın!
Eski sevgilinizi geri kazanma ihtimalinizi ortadan kaldırmak istemiyorsanız yapmamak zorunda olduğunuz şeyler vardır. Hemen hemen bütün ayrılıklardan sonra yeniden bir araya gelen tarafın başvurduğu sürekli aramak, mesajlar atmak, yalvarmak vb şeyler eski sevginizi kendinizden jet hızıyla soğutmanıza neden olur.
Kimse muhtaç ve çaresiz bir insanı çekici bulmaz, bu tip davranışlar aynı zamanda onun kararına saygı duymadığınız anlamına da geleceğinden eski sevgiliniz ile yeniden bir araya gelme şansınızı azaltır hatta yok edersiniz.

Kirli Taktik ve Numaralar?
İlişkinizdeki bütün sorunlardan kendinizi sorumlu tutup tüm suçu üstlenerek sevgilinizden sürekli özür dilememelisiniz. Eski sevgilinizin duymak istediği şeyler bunlar değildir.
Aksi durumda eski sevgiliniz sizinle başa çıkamayacağını düşünüp bu defa sizi görmezden gelmeye başlayacaktır ki, bunu hiç istemeyeceğinizi tahmin edebiliyorum.

Saygı Duyun ve Olgun Davranın
Ayrılığı kabullenin ve olgun ve saygılı davranmak için elinizden geleni yapın. Ayrılığı kabul ederek eski sevgilinize onun kararına saygı duyduğunuzu ve onu dinlediğinizi gösterirsiniz. Tabii bu arada onu geri almak için bu kadar ısrarcıyken birden bire ağlamaktan, yalvarmaktan ya da onu ikna etmeye çalışmaktan vazgeçmeniz onu epey şaşırtacaktır
Son düzenleyen Safi; 31 Mart 2018 02:20