Arama

'O' AN...!! - Tek Mesaj #10

evo - avatarı
evo
VIP kirlenmek güseldir : )
27 Ekim 2006       Mesaj #10
evo - avatarı
VIP kirlenmek güseldir : )
insan

i 1 b



NATIONAL GEOGRAPHIC ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI BİRİNCİSİ TÜRKİYE'DEN...

National Geographic Society'nin yerel edisyonlarının işbirliği ile düzenlediği, 17 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilen ve toplamda 30 bini aşkın fotoğraf başvurusunun değerlendirildiği "Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nda" Türkiye'yi "İnsan" kategorisinde temsil eden Erdal Kınacı birincilik ödülüne layık bulundu.
11 Ağustos Cuma akşamı, Washington'da düzenlenen yarışmanın jüri üyeliğini dünyaca ünlü National Geographic fotoğratçısı Jodi Cobb, fotoğraf direktörü David Griffin ve fotoğraf editörü Susan Welchman üstlendi.
Ödüle hak kazanan Erdal Kınacı, fotoğrafı mensubu olduğu bir sosyal yardım derneğinin çalışmaları sırasında Mersin'de görüntüledi.
Aralarında ünlü fotoğrafçılar Ara Güler ve James Stanfield'ın da bulunduğu Türkiye jürisi, geçtiğimiz ay Yalçınlar sponsorluğunda yapılan Türkiye elemelerinde Erdal Kınacı'nın fotoğrafını birincilik ödülüne layık bulmuştu.

gezi - kültür

g 1 b



NATIONAL GEOGRAPHIC ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARIŞMASI DÖRDÜNCÜSÜ DE TÜRKİYE'DEN...

NG Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nın Türkiye ayağında "Gezi–Kültür" kategorisinde birinci olan Mehmet Doruk, Kazdağlıoğlu Meydanı'nı (Safranbolu) görüntülediği fotoğrafıyla Uluslararası Yarışma'da dördüncü oldu. Doruk'un yapay bir şelalenin arkasından çektiği bu farklı kare, kompozisyon ve ışık açısından oldukça başarılı bulundu.

** arkadaşlar bu fotoğraf lar "o" an dan alıntı değil .. ben ce "o" an 'lık fotağraflar .. burada paylaşmak istedim**