Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ekim 2006       Mesaj #1284
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BlueNighT adlı kullanıcıdan alıntı

Benim Bir Sorum Olacak..

Aşağıdaki resimde Kırmızı renk ile işaretleddiğim Yeşil adamların yerıne kişilerin kullandıkları resımlerın önizlemesının aynı boyutlarda gorunmesını istiyorum nasıl yapabilirim..Teşekkurler ..

Bunun için bir Patch kullanman gerekiyor.Örneğin Mess Patch'i sana önerebilirim.Messenger'ı Patch yaparken bu özelliği de aktif ettiğin takdirde yeşil adamlar yerine, resimleri göreceksin.Sitede bu Patch mevcut, aşağıdaki linki incele lütfen;

Mess Patch (Windows Live Messenger)

Alıntı
onuryildiz86 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar...yok mu bu soruna çare bulacak kişi.4 gündür uğraşıyorum kafayı yicem artık.live 8'de ekleme teklifi gelmiyor bana.aynı şekilde gönderdiğim ekleme teklifleri de karşı tarafa gitmiyor.bu sorunun kaynağı ne olabilir?

4 Gündür bir cevap alamadıysanız sanırım bilen yok.Ben daha önce duymamıştım bu sorunu ama yine de bir öneride bulunabilirim.Bilgisayarınızda bulunan MSN ile ilgili bütün programları silin ve sadece Messenger'ı yükleyin.Bakalım aynı problem devam edecek mi...Sorun kalmaz ise belki dediğiniz gibi Plus'dan dolayıdır, eğer sorun devam ederse tekrar bu konu altında yazın...yardım etmeye çalışalım.