Arama


Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
7 Eylül 2012       Mesaj #5
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Altın Portakal'a Twitter'dan canlı yayın
49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali sosyal medyadan canlı olarak izlenebilecek.

120907 PORTAKAL AFC4B0C59Ewidec

49. Altın Portakal’ın çok sayıda etkinliği Twitter sosyal medyasından canlı olarak yayınlanacak. 4 Eylül’de İstanbul Pera Palas Oteli’nde yapılan basın toplantısında başlatılan Twitter üzerinden canlı yayın geleneği, 49. Festivalin açılış ve kapanış törenleri, geleneksel festival korteji, açılış kokteyli ve galası, basın toplantıları, film söyleşileri, Halkın Portakalı ödül töreni ve festival programında yer alan daha birçok etkinlikle devam edecek.
Popüler sosyal ağlar Twitter ve Facebook'un yanısıra Vimeo, Google+ gibi sosyal paylaşım sitelerinde de, Matruşka’nın genç ekibi tarafından Altın Portakal'ın resmi sayfaları oluşturuldu. @49AltinPortakal adresindeki Altın Portakal resmi Twitter hesabı kısa sürede 1600 takipçiye, Facebook.com/AltinPortakalFilmFestivali adresindeki resmi Facebook sayfası da bir kaç gün içerisinde yüksek bir beğeni sayısına ulaştı.

Sosyal paylaşım sitelerine hızlı bağlantı sağlayan QR kodları da bu yıl festivalin tüm tanıtım platformlarında kullanılmaya başlandı. Festival sırasında Instagram, Foursquare ve Pinterest ağlarının da yoğun olarak kullanılması planlanıyor.
Özellikle sinemaseverler tarafından aktif olarak takip edilen @49AltinPortakal Twitter hesabının yanısıra, Altın Portakal'ın ana teması çerçevesinde oluşturulan #MizahMuhalefetDemokrasi 'hashtag'i ile Tweet yağmuru bekleniyor.
6 – 12 Ekim tarihleri arasında, sosyal medya üzerinden daha birçok sürpriz festival izleyicilerini bekliyor.




BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...