Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Eylül 2012       Mesaj #152
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
izmirde oturuyorum 16 yaşındayım ağustos 21 inde girdim 16 ya küçüklüğümden beri futbolcu olmak istiyorum çok iyi oynuyorum mahallede beni izliyenler bjkde ki muhammed diyorlardı ozaman yaş 12-13 dü bi ara okul takımınada gittim kemalpaşasporın alt yapısınada gittim oraya gittigimde ordaki hoca çok beğenmişti beni ama sonra o hoca gitti ve bende ayrıldım sonra aylar geçti tekrar gideyim dedim başka bir hoca vardı gittim antremana maç yapılcaktı çift kale ben yedekteydim oyuna girdim ve 20 saniye oynatıp çıkardı beni sadece (20 saniye) ve bana bidaha antremana gelme dedi antreman sonunda çok saçma bir insan ve ilgisizdi sonra yıllar geçti bida gittim 15 yaşıma gelmiştim gittim ve antremana çıktım hoca dediki yazın gel seni yetiştireyim çünkü maçlara hazırdı takım sonradan girmek olmazdı ve ben gitmedim yazın şimdi yaş 16 ve evde bilgisayar başından kalkmıyorum yemek yiyip yatıp bilgisayar başındayım. futbolcu olmak istermisin diye sorsalar isterim ama evde oturarak futbolcu olunmuyor ne yapcağımı bilmiyorum çok iyi çalım atıyorum hızlı oynuyorum barcadaki gibi aralara kaça biliyorum şimdi bilgisayar yüzünden biraz koşunca direk nefes nefes kalıyorum zaten bu devirde messi gibi oynasan gideceğin takım okulspor Msn Happy altyapı diye bişey yok yorumcular zırvalıyor neden türkiye böle diye kafanızı yiyim sizin (karşı mesaj yazmak istiyen Karaca desin bana)