aslında kanka dediğiniz insanla daha iyi olur çünkü herşeyini bildiğiniz için bi güven sorunu yaşamazsınız ama tabi duygularınıza yenilip pat diye açılmayın derim ben. sonra dönüşü çok zor hatta nerdeyse imkansız. bir de ne yaşarsanız yaşayın hiçbir şeyin eskisi gibi olmasını istemeyin bu mümkün olmaz haytımızda hiçbir anımız bir diğerine tamamen uymaz canlar.bende kankama aşığım ama bunu nasıl söyleyeceğim biliyor musunuz? şöyleki ; doğum gününde sabah erkenden bi pasta yapıcam evine gidicem ona güzel bi sürpriz olacak.sonra zaten yalnız kalacağımız için ona sana bir süprizim daha var ama önce gözlerini kapat diyeceğim.sonra onu dudağından bir kez öpeceğim ve kulağına fısıldayacağım.sana aşığım diyeceğim.ne tepki verir diye korkmuyorum çünkü bülbül gibi yanmayacaksanız aşk meydanına çıkmayacaksınız ! ve henüz yalnızca 17 yaşındayım.onu seveli tam 1 sene oldu onu çok iyi tanıdığım için bekledim hep ve bu sebepten onunla kanka oldum.tanımadan çıkılan ilişkiler çok uzun sürmez genelde.onu çok seviyorum o benim herşeyim.