acilllllllllll
Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri, tiyatro ve mizah ağırlıklı olacak. Dolu dolu bir programı olan Anma ve Mizah Günleri düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu yılki temsili Nasreddin Hoca olarak da Sanatçımız Deniz Oral Bey’i seçtik. Kendisine hayırlı olsun diyerek, başarılar diliyorum" dedi. Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Güvendik’te yaptığı açıklamada Anma ve Mizah Günleri’nin her geçen yıl aslına daha uygun yapılacağını belirterek “Aslına uygun, mizah ağırlıklı, tiyatro ağırlıklı daha çok kendi nezdinde ve özünde olan etkinlikler yapmayı daha mantıklı buluyoruz. Deniz Bey’de sağ olsunlar bizi kırmadılar, bu yıl kendileri temsili hocamız olacaklar. Hayırlı olsun inşallah” dedi. "Hep Nasreddin Hoca Olmak İstemiştim" 53. Uluslararası Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri'nde temsili Nasreddin Hoca’lık görevini üstlenecek Sanatçı Deniz Oral ise hep Nasreddin Hoca olmak istediğini belirtti. Oral yaptığı açıklamada "2012 yılı 53. Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri’ne bu sene Nasreddin Hoca olarak dahil oldum. Bu tabi çok gurur verici bir şey. Aslında bu
Kaynak:
Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği'nde hocayı oynayan ünlüler kimlerdir?