Arama

Sonsuz Aşk - Tek Mesaj #430

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ekim 2006       Mesaj #430
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir an gözlerinizi kapatın ve düşünün şu anda sadece sizi düşünen birileri var mı? Eğer varsa siz de aynı şeyleri onlar için düşünüyor musunuz? Eğer düşünmüyorsan düşünmeye başlamalısın. Çünkü dünyadaki kimsenin kıymeti bilinmiyor ve senin kıymetini bilen bir insanı bulmuş olman çok büyük bir şans. Ben ağaçta kalan, mevsimin son ağacı olmak istemiyorum. Çünkü onlar her düştüğü zaman belli olur. İnanıyorum ki ben de aynı olacağım. Kör ölür badem gözlü olur derler ya aynı hesap.
Dünyada herkesin aşık olacağı bir kişi var değil mi? Bazı insanlar bu doğru kişiyi bulmak için onlarca kişiyi değiştiriyorlar. Sonra çorap gibi dışarı atıyorlar. Bundan ne zevk aldıklarını anlamıyorum. Tamam zaman geçirmek istiyorsun ama niye karşı cinsle? Ben bu tür insanları kendi cinsini beğenmeyen ve sadece karşı cinse özenti insanlar olarak görüyorum. Ama gerçekten öyle.
Bana göre insan sadece bir insanın kalbinde özeldir ve bu kalbi bulmak için diğer benzerlerini elemeli sonra da kendi için en özelini seçmelidir...
feather