Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
12:25, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 05 Aralık 2025 - 12:27
Arama
MaviKaranlık Forum
Apple Mobil İşletim Sistemi iOS 6
-
Tek Mesaj #5
nötrino
Yasaklı
12 Ekim 2012
Yasaklı
Do Not Disturb
Rahatsız edilmek istemiyorsanız bu özelliğin çok işinize yarayacağını söyleyebiliriz. Do Not Disturb ile birlikte telefonun sessizlik ayarlarıyla detaylıca oynayabileceksiniz. Örneğin belli günler ya da belli saatler kimse tarafından rahatsız edilmek istemiyorsunuz. Özelliğin saatini kurduğunuz zaman o sırada kıyamet kopsa siz telefonunuzda hiçbir bildiri görmeyecek, telefonunuz tarafından asla rahatsız edilmeyeceksiniz.
Bu özelliği genelleme yaparak da kullanabilirsiniz. Yani her pazar beni rahat bırak diyebilirsiniz. Ya da belli günler bir kursa gidiyorsanız o sırada rahatsız edilmenizi engelleyebilirsiniz. Tabii uygulama içinde istisnalara da açık kapı bırakılmış. Yani ben rahatsız edilmek istemiyorum ancak annem ararsa da görmek isterim diyebilirsiniz. Bunun için de favori listesi oluşturmanız istenecek. Favori listesine eklediğiniz kişiler size rahatsız edilmek istemediğiniz saatlerde de ulaşabilecek.
Arama Ekranı
Arama ekranında da değişiklikler yapılmış. Biri sizi aradığında eğer açacak durumda değilseniz size hazır seçeneklerden oluşan bir menü çıkacak. Sizi arayan kişiye beni 5 dakika sonra ara, 1 saat sonra ara, ben seni ararım gibi hazır mesajlardan göndererek kişiye o an meşgul olduğunuzu yüzüne kapattıktan sonra hızlıca açıklayabilirsiniz. Bir de daha sonra hatırlat seçeneği bulunuyor ki arayan kişiyi bana bir saat sonra hatırlat ya da bulunduğum mekandan ayrılınca hatırlat gibi seçenekler de mevcut.
Kaynak : SDN (ShiftDelete)
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 12:27
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız