Merhaba Arkadaşlar
PhotoBuilder programı dijital fotoğraflar oluşturmanız ve fotoğrafların üzerinde çeşitli görsel oynamalar yapabildiğiniz bir program.
Karışık resimleri bir resim üzerinde toplayarak yeni imaj dosyaları oluşturabiliyorsunuz.
Ayrıca program sayesinde evlilik albümü oluşturabilir
isterseniz de evlilik kartpostalı oluşturup bunları yazıcıdan çıkartabilirsiniz.
Program ile uğraştıkça yeni özelliklerini keşfedebilir
Ve çok güzel fantastik resimler elde edebilirsiniz
DOWNLOAD
installation compact
Download (size 64MB)
installation full
Download (size 148MB, more textures)
Ekstra Bilgiler: Alıntı
hayalet31 adlı kullanıcıdan alıntı Dreamteam anlıyorum, serial ve crack yardımı yapılmıyor ama photo builder de regıster cod olmayınca bır ıse yaramıyor... hani bunu bulabileceğimiz bir fikir verseniz yine de işe yarayacaktır ama yine de olamayacaksa sorun değil yine de teşekkür ederim
İki seçeneğiniz var.
Programı satın almak, ilgili aramayı Google'da yapmak.
Alıntı
yalnıztürk adlı kullanıcıdan alıntı evet arkadaşlar Photo Builder de size nasıl resim kayıt edeceğinizi anlatacagım bunun için şunları yapmanız gerekiyor
1) Resmimizi bitirdikten sonra hiçbir şey yapmadan direkt klavyemizdeki Print Screen tuşna basıyoruz
2) Paint programını açıyoruz...
3) Ctrl+v tuşu ile yapıştırıyoruz
4) Resmimizin oldugu kısmı soldaki menü içerisindeki Seç tuşu ile kare içine alıyoruz
5) Dosya menüsünden Yeni yi tıklıyoruz açılan değişiklikleri kaydetme penceresinde Hayır diyoruz ve kalbiniz kadar bembeyaz bir sayfa geliyor burada tekrar Ctrl+v tuşu ile yapıştırıyoruz.
6) Son olarak ise Dosya menüsünden Farklı Kaydet tuşuna basıp resmimize ad veriyoruz ve alt kısımda ise jpeg türünü seçiyoruz ve kaydedeceğimiz yeri seçip kaydet diyoruz hayırlı olsun resmimiz hazır
SAYGILARIMLA
NOT : Umarım yardımcı olabilmişimdir
Alıntı
MaviKoridor adlı kullanıcıdan alıntı ııı.. birşey yapamadım programda resmin boyutlarını bile ayarlayamadım 

Alternatif program kullanabilirsiniz :
Picasa - Ücretsiz Resim Düzenleme Programı