Arama

Ayşegül Ekinci - Tek Mesaj #1

Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
21 Ekim 2012       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Ayşegül Ekinci
kapak37

Bölüm 1
Hiç kolay değilmiş. Kolay olmayacağını biliyordum. Ama, neye benzeyeceğini son ana kadar anlayamadım. Garip bir heyecan. Neyi ne kadar paylaşacağını kestirememek!! Bir dolu malzemeden, bir dolu haberden seçmeler yapmak. Nasıl olacağına karar vermek ya da verememek..

Bölüm 2
Harika insanlar yardım etti bana. İsimlerini tek tek saymayacağım, çünkü onlar kendini çok iyi biliyor. Emeği geçen herkes kendi dalında önemli bir isim. Bir dolu insanın o kadar dolu emeği, enerjisi..Ailemin bitip tükenmez desteği, sevgisi…

Bölüm 3
Güç istedim..
Ve Tanrı, beni güçlü yapmak için karşıma zorluklar çıkardı.
Bilgelik istedim..
Ve Tanrı bana çözmek için sorunlar verdi.
Zenginlik istedim..
Ve Tanrı çalışmak için bana beyin ve güçlü kaslar verdi.
Cesaret istedim..
Ve Tanrı üstesinden gelmem için bana tehlike verdi.
Sevgi istedim..
Ve Tanri yardım etmem için sorunlu insanlar verdi.
İyilik istedim..
Ve Tanrı bana fırsatlar verdi.
İstediğim hiç bir şeyi elde etmedim
İhtiyacım olan her şeyi elde ettim.

Bölüm 4
Hollywood’un tanınmış yüzleri başta olmak üzere, uluslararası popüler yüzlerle röportajlar yapan Ayşegül Ekinci, üniversite eğitimini Endüstri Mühendisliği dalında tamamlayıp, yüksek lisans yapmak için Londra’ya gitti. İşletme Master’ini bitirip, Türkiye’ye dönmeye hazırlandığı sırada İngiltere Eski Başbakanı Tony Blair ile görüşmesi, kariyerinde farklı bir sayfanın başlangıcı oldu.
Hürriyet Gazetesi Londra Editörü olan Ayşegül Ekinci, sırasıyla CNNTÜRK Londra Temsilciliği ve ardından KanalD Londra Temsilciliği görevlerini sürdürmektedir. Hürriyet gazetesi ve Kanal D internet sitesinde yazarlık yapan gazeteci, dünyanın sıcak bölgelerinde de araştırmalar yapmaktadır.
Pakistan Eski Başbakanı ve PPP’nin Eski Lideri Benazir Butto’nun sürgün dönüşü gittiği Pakistan’da, haftalarca kalarak önemli bir döneme tanıklık etti. Pakistan ve Afganistan’da medreselere giren Ayşegül Ekinci, TGC tarafından ödüle layık görülmüştür.
Çeşitli İngiliz gazete ve televizyonlarında, haberleri yayımlanan Ayşegül Ekinci, İngiliz Gazeteciler Cemiyeti (NUJ), Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve İngiliz Yöneticiler Enstitüsü ( IoD) üyesidir. Aynı zamanda Usui Reiki, Kundalini Reiki, Tera Mai Reiki, Gümüş Mor Alev Reiki, Masteri ve Usui Reiki hocasıdır. Düzenli olarak Kundalini Yoga yapmakta ve bu alanda önemli isimlerle ortak çalışmalara katılmaktadır.

Bölüm 5
Neyi ne kadar yazmalıyım. Neyi ne kadar söylemeliyim. Baştan da yazdım. Karar veremedim! Ne kadar az olur? Ya da ne kadar çok? Kime göre az. Kime göre çok.
Uzun lafın kısası benim içime böylesi sindi.

real steel londra

pakistan2007 ish 017

Kaynak: aysegulekinci.com/

🌘 🚀