Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
06:43, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Çarşamba, 10 Aralık 2025 - 06:43
Arama
MaviKaranlık Forum
Apple Mobil İşletim Sistemi iOS 6
-
Tek Mesaj #6
nötrino
Yasaklı
22 Ekim 2012
Yasaklı
3G/4G ile FaceTime Bağlantısı
FaceTime'ın ilk kullanılmaya başladığı zamandan beri eleştirilen en büyük eksisi sadece Wi-Fi bağlantılarında kullanılıyor olmasıydı. iOS 6 ile birlikte bu sınır kalkıyor ve 3G ya da 4G bağlantısıyla FaceTime kullanmak mümkün hale geliyor. Böylece FaceTime aracılığıyla yolda da konuşmak mümkün olacak. Zaten FaceTime dışında Tango gibi, Skype gibi uygulamalar bu hizmeti veriyordu. Şimdi FaceTime'ın da bu özelliği sunması, kullanılabilirliğini artıracaktır.
Tam Ekran Tarayıcı
iPhone'un küçük ekranı bulunduğu için tarayıcı ne kadar büyütülürse o kadar kar diyebiliriz. Yeni güncelleme ile birlikte Safari'yi tam ekran yapıp yatay ya da dikey olarak gezinmek mümkün. Tam ekranda az da olsa bir yer tasarrufu sağlanıyor.
iPhone'um Nerede?
iPhone'um nerede uygulamasında artık cihazı takip etmek, izini sürmek mümkün. Bulunduğu noktadan itibaren eğer hareket halindeyse harita üzerinde kırmızı çizgi bırakarak ilerliyor. Böylece nereden nereye, nasıl gittiği kolayca görülüyor.
Passbook
Muhtemelen bizde işlemeyecek, belki de yapılacak yatırımlarla kullanılması sağlanabilecek bir sistem. Tamamiyle marka, indirim, kartların bir arada tutulmasını sağlayan bir uygulama.
Kaynak : SDN (ShiftDelete)
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 06:43
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız