Olamayanların içinde olmuşlar göremedim Haddi hesabı yoktu terk edişlerin Nereye gidiyordum ben her gün kendimden bilemedim Kaçmak değil çözüm kovalamak da Öyleyse nasıl tutabilirim kendimi buralarda Bilmediklerim öğrenemediklerim ne çok şu hayatta Şu hayat dedikleri şey nereye gitmekte Ben dursam sizde benle beraber durur musunuz Peki ben kaçsam benle kaçacak olan var mı Nedir bu yazıların anlamı biri bana açıklar mı Perdeleri çekip güneşi içine hapsetmek Yada yağmurda eriyene kadar ıslanmak En güzeli de utanmadan koşmak koşmak koşmak.. Nereye kadar! yuvarlak bu dünya, yine başladığın yerdesin Hadi bir yürek gelsin ve benimkini alıp gezmeye gitsinler Lunaparkta salıncaklara binip pamuk şeker yesinler Hadi, var mı yüreğimi korkmadan ellerine alıp havalara atacak olan Var mı sevgisinden utanmayacak olan Ya da her neyse Ben bir saatli bomba yaptım şimdiyi patlatıyorum Artık nereye uçarız bilmem Kimimiz geçmişe kimimiz geleceğe Biliyorum çok iyi ettim Şimdiyi yok edeceğim Kötü kahkahalar atan roman kahramanları gibiyim Varsa bir supermen gelip öldürsün beni Yoksa, ileri sayım başladı 1,2,3,4,,,,,,,, sayılar bitince patlayacak korkmayın hiç canınız acımayacak