Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Kasım 2006       Mesaj #899
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cimcimem adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bir sorunum var ama mesajı nereye yazacağımı bilemedim...ben bişi sormak istiyorum;fotoğraf düzenleme hakkında...2 resmi orjinalmş gibi nasıl birleştirebiliriz?hani resimleri birleştirip sonrada kalpli arkaplan yada çerçeve içine koyupta çıktı alabilioruz ya....bunun için hangi program lazım...ya bana yardımcı olurmusunuz...forumda geziyorum ama bulamadım bir türlü...bide eğer böyle bir program varsa türkçe olarakmı var ve nereden inderebilirimMsn Sad

Bence piyasadaki en iyi program Adobe Photoshop.Program genel olarak ingilizce'dir fakat bir türkçe yamasını bulunarak türkçeleştirilebilinir.Adobe Photoshop hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki linki kullanın.

Adobe Photoshop

Alıntı
ali_talay_01 adlı kullanıcıdan alıntı

slm Need for Speed Underground 2 oyuna giriyor tam yarışa başlıyacak oyundan hata veriyor format atmadan önce böyle degildi formatta bir hata oldugunu düşündüm ve yeniden format attım ama hale aynı format atarken hartdisk 80 gb lik önceden 40-40 ikiye bölünmüştü ama c ye 10 gb geri kalanı ise d yaptım acaba bu yüzdenmi hata veriyor yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar

O yüzden hata veriyor olamaz.Büyük ihtimalle ekran kartınız ile ilgili bir problem.Ekran kartı driver'larının doğru yüklenmiş olduğundan emin olun.Nasıl bir hata alıyorsunuz? Hata mesajı ile ilgili daha ayrıntılı bir bilgi verirseniz, net olarak bir çözüm üretebiliriz.