Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2012       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ATAM Senin doğuşun bu dünyada yasanan en güzel doğumdur bizim için. Nedenini sorma sakın!!! Nedenini zaten yaşadın, yasattın ATAM.
Emdigin sütlerin, attıgın ilk adımın, söylediğin annene gurur veren ilk kelimenin, okuduğun her satırın, kısacası hayatın, şu anda gençliğimde kendimi korkusuz hissetmemin tek sebebiydi ve bu yüzden devim, ben senin o mavi gözlerinde duyguyla baktığın hiçbir bakışın hakkını ödeyemem.
O baskışlarının altında nede çok yaşayan varmış halbuki. Bir vatanmış senin gözlerinin ardındaki...
Senin her resmine baktığımda, 'işte bu' diyorum. işte ilk kurtarıcımız olarak duydugum ve tekrar tekrar doğumunu, hayatını ve en önemlisi ülkemize kurtarıcı melek olarak geldiğini bildiğim, mavi gozlü devim diyorum. İşte seni böyle güçlü, böyle kudretli biliyor ve böylesine seviyorum.
Biliyorum ki yazdığım bu mektup eline ulaşmayacak ve sen bu mektubu okuyamayacaksın, ben sadece sana olan duygularımı, sana olan hayranlığımla yazıyorum bu mektuba. Ve şunu da çok iyi biliyorum ki yazdığım bu mektubu okuyamasan da her okuduğumda senin beni duyacağını ve hissettiğini anlıyor olacagım. Yazdıgım bu mektup son olarak kalmayacak Atam, mektubunun devamı her zaman gelecek ben yasadığım sürece. Ben sana yazıp okuyacağım ve sen de beni duyup hissedeceksin...