Arama


kambis - avatarı
kambis
Ziyaretçi
2 Kasım 2006       Mesaj #5
kambis - avatarı
Ziyaretçi
BOĞA
21 Nisan - 21 Mayıs


OCAK 2006
Burcunuz 6. evde, tembel olabilirsiniz ve Venüs de 2. evde. Olaylar üzerinize biraz peşpeşe geliyor. Bu yoğunluk yüzünden detaylara dikkat sarfetmekte zorlanıyorsunuz fakat aslında iyi idare ediyorsunuz. Konsantrasyonunuzu ve temponuzu bozmadan biraz daha direnin.

Önünüzde dönecek birkaç köşe kaldı ve herbirinin ardında, mutlu sona yaklaştığınıza dair işaretler bulunuyor.

Onlarla karşılaşmak sizi rahatlatacak, gücünüzü ve ümedinizi tazeleycek. Aşk hayatınızda tercihlerinizi gözden geçirin ve seçimlerinizi dikkatle yapın.

Uzun süredir düşman veya belki de rakip bellediğiniz birisinden göreceğiniz şaşırtıcı jest ve anlayış sizi mutlu edecek. Herkesin dış görünüş ve topluluk içi tavırlarıyla değerlendirilmemesi gerektiğini size bir kez daha hatırlatacak.

Size ihtiyacı olan bir dostunuzu da ihmal etmeyin ve ona kulak vermeye özen gösterin. Aslında bu işe ayıracağınız zaman, sizi biraz olsun iş sorunlarından uzaklaştıracak. Gelelim ayın açılarına; bunlar biraz sorunlu, Mars, Jüpiter'le zıt, yanısıra da Satürn ve Neptün'le sert konumda. Yani olayların kendi yöntemleriniz ile gelişmesini istersiniz veya bir şeyleri üzerine almaktan çekinir bir yapıdasınız.

Zevk için yaşarsınız ve aşırı davranışlarınız vardır.

Olumsuz olayları kabul etmekte güçlük çekersiniz. Acelecesiniz, başkalarının paralarını rahat ve müsrifce harcayabilirsiniz.

Şansınız size yardımcıdır fakat spekülasyon ve borsa oyunlarda kaybedebilirsiniz. Aşırı hırslı ve dürüst olmayan birisi olabilirsiniz. Ortak ve eş seçiminde dikkatli olmalısınız. Fazla düşünmeden ve organize olmadan yeni atılımlara girebilirsiniz.

Mizah gücünüz iyi olabilir fakat bu bazen patavatsızlıkla da sonuçlanabilir. Hırslısınız fakat bir işi bitirmeyi başkasına bırakabilirsiniz. Neptün etkisinde bazı çabalarınız ödüllendirilmez ya da sonuçsuz kalabilir. Organizasyonsuzluk ve motivasyon yoksulluğundan dolayı karmaşalar yaşayabilirsiniz. Alaycı veya kurnaz davranışlarınız olabilir, dikkat edin.


ŞUBAT 2006
Burcunuz 6. evde, sosyal statünüzde düşüş olması riskiyle karşı karşıya kaldığınızı hissediyorsunuz ve bu karamsar düşünce de ilişkilerinizde elinizi kolunuzu bağlıyor.

Tutulup kalmak yerine düşünerek hareket etmeyi ve bu şekilde davranışlarınızı örnek hale getirmeyi denerseniz, belki de kaybettiğinizi düşündüğünüz itibarınızın ellerinizden kayıp gitmediğini farkedeceksiniz.

Henüz size bu zamanı sağlayacak kadar krediniz var dostlarınız nezdinde. Her zaman güvenilir bir dost olduğunuz ve karşınızda aynı konuma koyduğunuz arkadaşlarınız, sizden o kadar da kolay vazgeçmeyeceklerdir.

Siz dedikodulara, söylentilere fazla kulak asmayın ve iyi olduğunu herkesin kabul ettiği kalbinizden konuşmaya devam etmelisiniz. Alışveriş yapmanın, duyarsızca ve umarsızca para harcamanı zamanı değil. Bu aralar dış görünüşünüz yakın çevrenizdekileri pek fazla ilgilendirmiyor.

Mars, Jüpiter'le hala zıt ama Neptün'le birleşiyor. Öyleyse fiziksel cazibeniz yüksek ama kendinize güveniniz az. Yüksek seviyedeki ruhsal enerjinizi okült konularda kullanabilirsiniz. Kendinize özgün düşleriniz vardır. Makul olmayan eylemler yapmayın ve hatalı yargılardan kaçının.

Basit şeylerden tatmin olmanız oldukça zordur,bazen aşağılık kompleksi duyabilirisiniz ya da duygularınızı kontrol edememeniz sizi zor durumlara düşürebilir. Anlaşamadığınız kimselere düşmanlık beslemeniz de olasıdır.


MART 2006
Sakin bir ay daha... Burcunuz 4. evde ve Venüs Oğlak'da. Sakin bir ruh haliyle bir süredir kendinize bir düzen kurmuş gibisiniz fakat başkalarının omuzlarına yük bindirmekte olduğunuzu unutuyorsunuz.

Fakat sizi taşıyanlar her an bunun farkındalar. Aslında benzer bir hayatı tamamen kendi ayaklarınız üzerinde durarak yaşayabilmeniz de mümkün.

Bu düzeni kurmak, taşları yerli yerine koyup düğmeye basmak o kadar da zor değil. Haydi, silkinin ve pozitif bir değişim dalgasının hayatınıza girmesine, ufuklarınızı genişletmesine izin verin. Çevrenizdeki olay ve kişileri yeni bir gözle görmeye başlarsanız, size çok faydası dokunacak yepyeni deneyimleri yaşayabilirsiniz.

Bu tip radikal değişikliklere girişmek kişiye, içinde bulunduğu düzen, alıştığı rutin içinde zor ve zahmetli gelebilir fakat taze bir gayretlere dalgalara karşı hamle yaptıktan sonra dönüp geriye baktığınızda, kendinizi siyah beyaz bir film izler gibi hissedecek ve bulunduğunuz konumdan ötürü memnuniyet duyacaksınız.

Yaratıcılık ve stres, zihninizde dengeli şekilde güçlenmiş durumda.

Bunun sebebini, gelişen olaylar sebebiyle, bu iki yönünüzün birbirini besler şekilde etkilenmeleri. Ve bu durumunuz, mesleki faaliyetleriniz açısından limitlerinizi zorlayabileceğiniz, aşabileceğiniz noktalara getirecek sizi.

Fakat gerginliğinizin olumsuz taraflarının sizi ileri doğru adım atmaktan alıkoymasına izin vermemeniz gerekiyor.

Kontrol altına tutabildiğiniz ve çok da aşırı olmayan bir gerginlik, üreticiliğinizi ve çalışma temponuzu daha üst seviyelere çıkartacaktır.

Yine de işle ilgili bu tansiyonu özel yaşamınıza mümkün olduğunca yansıtmamaya dikkat gösterin.


NİSAN 2006
Burcunuz 4. evde ve Venüs 12. evde, Ay 3, evden geçiyor. Üzerinizdeki uyuşukluğu atacak ve günlük hayatınıza dinamizm kazandıracak gelişmelerle yüzleşeceksiniz. Artık sıkılmaya paydos.

Değişiklikler zinciri ruh halinizi de olumlu yönde etkileyecek ve hem kendiniz, hem de yakınlarınız için faydalı şeyler yapma isteğiyle dolup taşacaksınız. Yani, bu aralar pek sık görülen bahar yorgunluğundan eser yok sizde. Ayrıca, bu aralar hakettiğinizden daha fazla destek ve takdir göreceksiniz.

Layıkıyla sona erdirilmiş bir işle ilgili olarak ödüllendirildiğinizde, size, bu noktaya gelmenizi sağlayan olanakları yaratan kimselere teşekkür etmeyi unutmamalısınız.

Diğer yandan, zorlukla üstesinden gelinmiş işleri becerenleri takdir etmekten kaçınmamanız, onlar üzerinde pozitif etkiler uyandırıyor ve bu şekilde siz de yeni dostlar kazanma yolunda ilerliyorsunuz.

İyi giden şansınızdan mümkün olduğunca faydalanmaya çalışın. Yalnız olmanızda fayda var. İçinde bulunduğunuz ruh halini herkes analiz edemeyebilir ve gereksiz konuşmalarla sizi oyalarken aynı zamanda yorabilir.

Üstelik, tek başınıza geçireceğiniz zamanı nerede ve nasıl harcayacağınıza dair en isabetli ve sağlıklı kararı da, tek başınıza verebilirsiniz.

Böylece kendinizi, uzun süredir özlemini çektiğiniz özgürlük duygusuna da tamamen teslim edebilirsiniz.


MAYIS 2006
Kendinizi olayların akışına bırakarak yaşamalısınız. Kendinizi birşeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Kısa bir aradan kimseye ve hiç bir işe zarar gelmez.

Eğer şehir dışına gidemiyorsanız bile bu küçük tatili zihninizde mutlaka gerçekleştirin.

Spesifik şeyleri düşünmeden dolaştığınızda, çevrenize baktığınızda, aklınızın yeniden yapılanma sürecine girdiğini ve zihin gücünüzün tazelendiğini hissedeceksiniz.

Zamanınızı, daha harcamadan öylesine dolduruyorsunuz, kendinize dinlenme fırsatı tanımadan öyle yoğun bir programın altına giriyorsunuz ki, öncekini nasıl bitirdiğinizi ve sonrakini nasıl halledeceğinize kafa yormakta, elinizdeki maddeyle hakkını vererek ilgilenemiyor, konsantre olamıyorsunuz. İş hayatınızda yeni düzenlemelere ve yepyeni bir anlayış içeren bir çalışma programına ihtiyacınız var.

Eğer böyle bir sistemi oluşturacak ve kendinizi buna adapte edecek kadar enerjiniz olduğunu düşünmüyorsanız, yardım istemekten çekinmemelisiniz. İhmale gelmeyecek bir konu.

bbb Ve açılar; Güneş Mars'la olumlu, Jüpiter'le zıt ve Satürn'le sert konumda. Fırsatlar kendiliğinden doğmuyorsa onları siz yaratın.

Jüpiter etkisinde olabildiğinden fazlasına söz vermeye eğilimlisiniz ve bunu yapanlarla da sık sık karşılaşacaksınız. Ulaşılması güç amaçlar gütmeyin. insanlara karşı fazlasıyla iyimser ve heyecanlısınız.

Tutabileceğinizden fazlasını söz vermeniz isminizin kötüye çıkmasına neden olabilir. İnsanlara kendi dinsel veya dünya görüşünüzü empoze etme isteğinizden dolayı itici gelebilir ve onları sinirlendirebilirsiniz. İlişkide olduğunuz veya beraberinizdeki insandan gerçekleşmesi imkansız ya da gerçeklerden uzak isteklerde bulunmayın.

Kendinizi beğenmiş tavırlardan vazgeçmelisiniz.

Engelleri idare etmeyi öğrendiğiniz zaman başarı size kendiliğinden gelecektir.

Amaçlarınızda başarılı olmanızı sağlayacak olaylar ve nesneler için genellikle hırslı ve hazırsınız.


HAZİRAN 2006
Bu ay burcunuz yükseliyor. Uzun süredir detaylarda kalmış olduğu için bir türlü yakalayamadığınız ve anlayamadığınız bir konu yüzünden işlerinizi yoluna koyamıyorsunuz.

Eğer detaylarla ilgilenip daha dikkatli olabilirseniz bu ufak ayrıntıyı yakalayıp bu sayede çok olumlu gelişmeler kaydedebilir ve istediklerinizi kısa sürede elde edebilirsiniz. Mükemmel bir psikolojik denge içindesiniz fakat aynı zamanda aşırı etkilenebilir durumdasınız.

Basit ve sizden çok uzak olan olaylar bile sizi etkileyebilir. Bu ay sizin için güzel sürprizler, değişiklikler, yenilikler ve yolculuklar dönemidir.

Hayat şartlarınızda beklenmedik yükselişler olabilir. Bugünlerde elinizdeki birtakım işleri tekrar gözden geçirmeniz için çok uygun bir dönem olabilir.

Bunu yaptıktan sonra daha rahat bir çalışma ortamı içinde olacaksınız.

Ve bu ay Venüs açılarımız var ama sorunlu açılar, Mars ve Satürn'le sert, Jüpiter'le zıt etkiler oluşmakta. Sosyal sıkıntılar olabilir.

Aşk maceralarınız herşeyden üstün olabilir.

Atılgan ve cesur olmaya eğilimlisiniz. Satürn etkisinde, etrafınızdakiler size bonkör olmayabilirler ya da cömertliklerinizden dolayı mali borçlarınız çabuk ve sık oluşur veya başkaları tarafından yapılmış borçlardan sorumlu olursunuz.

Jüpiter etkisinde, yaşamınızın kendi arzularınız doğrultusunda olmasını istersiniz.

Olumsuz hissettiğiniz durumlarda kendinizi sunmanız zordur o Zorluklarla karşılaşmaya isteksizsiniz.


TEMMUZ 2006
İşinizdeki gelişmeler biraz da sizin tutarlı olmanıza bağlı. Bulunduğunuz ortamdan kaçıp gitmek isteyebilirsiniz.

Kısa bir tatil yapsanız bile asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız. Çevrenize yabancılaşabilir, bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Bazı sert ve ani meyilleriniz olabilir. Bu etkiler, sizde olmadık cinsel maceralar yaşamak şeklinde ortaya çıkabilir.

b Olmadık kimselerle beraberlik kurabilir ve bu etki geçtikten sonra da pişman olabilirsiniz.

Eş veya sevgilinizi aldatma istekleri duyabilir ya da onu aşırı kıskanabilirsiniz. Ayrıca kırıp dökmeye meyillisiniz. Sağlık açısından formunuzu korumak için klasik yöntemlerin dışına çıkarak daha ilginç sporlar yapabilirsiniz. Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Çevrenizdeki insanlarla birtakım iletişim güçlükleriniz olabilir Aynı zamanda kullandığınız elektronik eşyalarda bozulma gibi. Problemler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz son zamanlarda yaptığınız kaprisler yüzünden sizden biraz şikayetçi olmaya başlamış olabilir.

Bu tür sorunlarınızı yakın bir dostunuzla paylaşmanız sayesinde rahatlayabilirsiniz. 0 sizi çok seviyor ve sizinle olan ilişkisinden aslında çok memnun ama aynı zamanda da sizden kaynaklanan problemler nedeniyle bir hayli üzülüyor. Eğer kendinizi toparlamazsanız kaçıp gidecek.

Bu nedenle olası birtakım gerginliklerin fazla üzerinde durmadan sakin olmaya çalışırsanız gereksiz tartışmalardan uzak kalmış olursunuz. 17-18 Temmuz arasındaki Mars-Uranüs transiti sizin için önemli olabilir;

Yüksek başarı gücü gösterebilirsiniz, özgürlük dürtünüz ön plana çıkacaktır, olaylara ve kişilere boyun eğmiyorsunuz. Çabuk karar verebilir, değişiklikler yapabilirsiniz, sürprizler olabilir. Uyarılardan yararlanabilirsiniz.

Bunların içinde en önemlisi veya dikkat çekici olanı ayın ilk iki haftası içinde kendinizi çok fazla özgür hissetmeniz olacak.

Daha önceleri çok doğal gelen bazı konularda, kendinizi baskıaltında gibi hissedebilirsiniz.

Ama bu duygunuz gerçek olmayacaktır,bu nedenle bu geçici etkiye kanmamalısınız...


AĞUSTOS 2006
Bu ay pek hareket yok gibi... Sosyal ilişkileriniz yoğun ve başarılı. Bu ay önemli şeyler satın alabilir veya mal sahibi olabilirsiniz.

Bununla beraber alışveriş türü şeylerin pek hayırlı gitmeyeceğini de unutmayın. İnsanlarla uyumlu ekip çalışmaları yapabilir, yeni kimselerle tanışıp, faydalı dostluklar kurabilirsiniz.

Yarım kalan işlerinizi bitirme gayret ve istekleri içinde olabilirsiniz.

Kafanız biraz karışık olabilir fakat daha istikrarlı kararlar verebilir, olayların tutarsız taraflarını görebilirsiniz.

Hoşunuza gidecek bir tatile çıkabilir ya da dinlenme dönemi yaşayabilirsiniz.

Bugünlerde romantizm size hakim olabilir. Şayet yalnızsanız birisine aşık olabilirsiniz.

Böyle bir durumda da karşılık görmeniz ihtimali oldukça yüksektir. Çevrenizde nazik ve anlayışlı kimselerin olması olasıdır.


EYLÜL 2006
Hareketsizlik sürüyor. Eğer resmi daireler, bankalar ya da işvereninizle ilgili sorunlarınız varsa bunların bu ay çorap söküğü gibi gittiğini görebilirsiniz.

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi güzel ve uyumlu bir hale getirmeyi başarıyorsunuz.

Her ne kadar işlerinizin yoğunluğu nedeniyle özel hayatınıza ayıracak pek fazla vaktiniz olmasa bile sevdiğiniz kişi size gereken anlayış ve desteği sağlayacak olgunluğa sahip bir insan olduğu için oldukça şanslısınız.

Siz de sevdiğinizin ihtiyaçlarına ve beklentilerine daha olumlu bir yaklaşım içinde olacaksınız.

Birlikte geleceğe dönük önemli kararlar alabilirsiniz.


EKİM 2006
Burcunuz 9. evde. Sosyal, duygusal, ailesel ve mesleki, kısaca her türlü ilişki geliştirmek ve insanlarla anlaşabilmek için en uygun durumdasınız. Fakat gene de en fazla vurgulayan konu cinselliktir.

Bu dönemde değişik cinsel deneyimler yaşayabilir, yalnız bir insansanız değişik kimselerle ilişkiye girebilirsiniz. Kısacası bu konuda karşınıza ummadığınız kadar fırsat çıkabilir.

Sabrınız ve irade gücünüz oldukça yüksek. Bunların sayesinde sadece iş konularınızı değil şayet varsa bozuk giden duygusal ilişkilerinizi veya evliliğinizi bile düzeltebilirsiniz.

Hayatınıza maddi, manevi dengeler kazandırmaya uygun bir dönemdesiniz. Uzun zamandır istediğiniz bir şansa ulaşma fırsatı yakalayacaksınız.

Gereken enerjiyi bulmak için hayatınızda biraz yer açmanız gerekecek.

Bozuk giden işleriniz varsa bu ay onların düzelddiklerini görmeniz olasıdır. Özellikle iş ve para konularında çok güçlüsünüz. Oldukça uğraştırıcı bir gün geçirebilirsiniz.

Kurmak istediğiniz bir ilişki yavaş ilerleyebilir fakat sonuç alırsınız. Eğer siz bir erkekseniz çevrenizde size değer veren kadınlar bulunabilir.

Gerek sosyal ilişkilerinizi gerek duygusal ilişkilerinizi çok akıcı ve verimli yürütebilirsiniz.


KASIM 2006
Çok önem verdiğiniz bir girişim için fırsat doğacak ve gelişen bir proje hızla gerçek haline dönüşecek. Uzun zamandır istediğiniz bir şansa ulaşma fırsatı yakalayacaksınız.

Gereken enerjiyi bulmak için hayatınızda biraz yer açmanız gerekecek.

Bozuk giden işleriniz varsa onların düzeldiklerini görmeniz olasıdır. Özellikle iş ve para konularında çok güçlüsünüz. Oldukça uğraştırıcı bir gün geçirebilirsiniz.

Kurmak istediğiniz bir ilişki yavaş ilerleyebilir fakat sonuç alırsınız. Eğer siz bir erkekseniz çevrenizde size değer veren kadınlar bulunabilir.

Gerek sosyal ilişkilerinizi gerek duygusal ilişkilerinizi çok akıcı ve verimli yürütebilirsiniz.

Şayet kadınsanız gene şanslı ve iyi durumdasınız fakat şansınız cinsel alandan çok sosyal alanlarda, para ve eğlenceli toplantılar açısındandır.

Zaten bu ay sevdiğinizle daha rahat itetişim kurabileceksiniz.

Beraber çok mutlu anlar paylaşabilirsiniz.


ARALIK 2006
Alışılmıştan daha gayretli, çalışkan ve enerjiksiniz. Sizin için, sizden daha güçlü olanlara karşı mücadele verme ve başarı kazanma günü olabilir. Bazı psikolojik gerilimlere sahipsiniz.

Asabi dengenizi korursanız kazançlı çıkarsınız.

Şayet maddi sıkıntınız varsa eski bir dostunuz size yardımcı olacaktır.

Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır. Size zevk ve heyecan verecek şeylerle uğraşabilir ve bazı sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Siz bir kadınsanız istediğiniz veya birlikte olduğunuz ya da bir rakibenize karşı kesin bir zafer kazanacaksınız. Bazı kimselerden bilerek uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Uzun süredir görmediğiniz birisinden haber alabilirsiniz. Ayrıca yakın akraba ziyaretleri ve bazı kutlamalar bu dönemde gündemde olacaktır. Çekiciliğinizin bir hayli yoğun olduğunu söyleyebiliriz.

Özel bir macera yaşamayı istiyorsanız, harekete geçmeniz yeterli olacaktır.

Çekingen tarafınızı geri plana itmelisiniz. Fazla girişken ve ukala olmamakla birlikte, gizemli ve mistik bir havaya bürünebilirsiniz.