Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Kasım 2012       Mesaj #112
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
evt oldu denedim para kazanıom hallettin yazıo sonra varya o kadar sevinim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla sanki havalara uctum ya size cok tesekkür ederim yardımcı oldugunuz için hadi siz benim en güzel siirimi yakaladınız alım balım peteğim sen bu güne geldin bebeğim arılar benim neyime bal damlar yüreğime bunu kendim yazdım tabi bendede o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kuvvet var siz okuyun sonra üstüne sizde eklestirin bak bu sirri yemin ederim ki alıntııııııı deil ya size bir taktik bak iyi dinleyin bir seyi yazdıgında tekerlemeee gibi olacak zaten tekerlemenin benzeri geliştirilmişi şiir denir. gelelim gta vice city konusuna cok tesekkür ederim size minnettarım sizde nerden biliosunuz tabiiiiiiiiiiiii sizde kopya almısssınızdır . yalan sölemenin bir anlamı yok mesela ben bunu biliodum ama bilerek sordum öylesine desem yalan olurrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! desem ki :ya ben bunu bilmiom desem dogru olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tabi size minettarım adım ahmet su gtaa vice city cok güzel bir oyun saol cevaplar dileiyleeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!