Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
18:13, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Çarşamba, 10 Aralık 2025 - 18:13
Arama
MaviKaranlık Forum
Ultima Online - Ultima Online Oyunu - Ultima Online Oyuncuları
-
Tek Mesaj #2
tusubasa
Ziyaretçi
14 Kasım 2005
Ziyaretçi
baba ben bu oyunu bir seneye yakındır oynuyorum süper bi oyun geliştikçe yeni şeyler farkediyorsun fakat benim oynadığım empire değil the willow 5 tane adamım var biri savaşçı adept büyücüm var expert madencim grandmaster birde iki adamım var onun biri madencinin çırağı sayılır çünkü madencim son güçte onun banka doluyo onun bankaya yüklüyom birde madencimi savaşçıma değişik set yapmak için kullanıyorum altın bronz silver gibi...sonra öteki adamımda yine öle bişey çırak sayılırr fazlalıkları ona dolduruyom siz siz olun başkalrından az bişey yardım alın sonra oyuna başlayın keşfedin keşvettikçe insanın dahada oynayası geliyor... ama oyunun birde kötü yüzü var kötü değilde eh işte kötü...pk denilen adamlar var yazıları kırmızı onlara fazla yaklaşmayın şehrin dışındayken hele hiç yaklaşmayın güçsüzseniz keserler diyim...ama onların bir yüzü varki adından de belli player katili yani oyuncu katili şehrin içine girdiklerinde guards yazın hemen ölürler sani ya kalmaz çünkü şehirde gardiyanlar vardır ve katilleri öldürür aynı şekilde bi hırsızlık olur bi sataşma olur yine guards yazabilirsiniz neyse..oyun böle bişeydir daha fazla anlatmıyım keşfetdin ama oyn süper geliştikçe kesiyosun biçiyosun adamları kafalarını bankaların önünde asıyosun ne biliiim ev alıyosun arkadaş yapıyosun insaları öldürüp içindeki eşyaları alıyosun daha çoook!
----
dediğim willow buda güzel süper:sitesini veriyim şimdi uplood etmek uzun
http://www.willow.gen.tr
bu sitesi orada herşeyi veriyor bilgisini falan ultima onlinenin bilgisayarınızda olması şarttır umarım cinnet abimiz eklemiştir bu onun üstüne umarım biliyordursunuz...
http://www.willow.gen.tr/files.php
devam edem buda willowun dosyası indirin kurun sonrada çalıştırın tabi önce üye olun zaten orda dosyayı indiriceğiniz yerde açıklaması var
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 18:13
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.