arkadaslar ben ilkokul 2 e gıderken turnova macında 6 tane gol atmıstım ve yastılarımı ayagımda oynatıyordum cokta hızlı ve top zekam ıyıydı..okul mudurunun amcaoglusu konyasporun yetkılı bır gorevlısıydı..onu baska bır macta davet ettı ve ben 4 gol atmıstım benım futboluma hayran kalmıstı ve benı o gun anlasıp takıma goturecektım babam ızın vermedı okumamı ıstedı.8. sınıfta ilçe içi maclarda birinci olduk ve benım futboluma yıne herkes hayran kalmıstı bu kez buldundugum ilçenın takımı ıstedı babam yıne gondermedı..lıse 1-2 arası okulda ara ara maclar yaptık beden hocası cok begendı benı fakat elınden gelıpte bır yerlere gonderemedı.lıse 3-4 te futboldan tamamen zevkım kacmıstı..okul bıttı suan bırsey olamadım bos oturanın bos kalfası ...Keske ölsemde kurtulsam dıyorum..INSAN BU DUNYAYA BIR KERE GELIYOR ISTEDIKLERI VE ARZULARI OLMADIGI ICIN HAYATA OLAN ZEVKI KACIYOR ..sımdı emınım ve buyu konusuyorum cok buyu kuluplerde oynuyor oalacaktım cunku benden daha proflarını bıle dıze getırıyordum yerı gelıyor 5 kısıyı dıze getırıyordum ama lanet olsun sımdı o kadar canım sıkkın kı ıcımı dokmek ıstedım
futbolcu olmak ısteyen arkadaslar torpılle yuruyor bu ısler eger herseyı goze aldıysanız futbol ugruna Almanyaya gıtme sansınız varsa gıdın orda sızle her sekılde ılgılenırler ve sahıp cıkarlar kendınızıde gelıstırırsınız kısacası turkıyede futbol ölmüş durumda !!!!!