Arama

Atatürk nasıl biriydi? - Tek Mesaj #7

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Kasım 2012       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Askeri ve siyasi yönden Hz. Muhhammed (s.a.v)'den sonra en iyisi Atatürktü belki de ama birazcık objektif bakarsanız egoistti lakin kendisine gerçekten borçluyuz tüm türkiye olarak (türk milleti demiyorum çünkü türkiye de sadece türkler yok ama ben türküm türk değilsin diye böyle yazdın demeyin sonra gerçekçi olmak lazım milliyetçilik duygusu iyi olduğu gibi milletlere de zarar verebilir) Bana okulda öğrettikleri Atatürkün heryönden dört dörtlük insan olduğuydu ama ben aynı fikirde değilim.Peygamberler haricinden dört dörtlük insanlar yoktur.Hatta peygamberlerin bile ufak hataları olmustur. Tabi bu hatalar normal bir insanın hatalarına göre devede kulak kalır. Mesela Atatürk'ün benim açımdan tabi bir kusurunu söyliyim meclis kürsüsüne çıkıp yaptıklarını kemalizm olarak adlandırması ve kendi adına bir düsünce akımı ortaya atmasıdır. Belki o kadar yaptıklarından sonra dogal bir hakkı ama sahsen ben kendi adımı tasıyan dusunce akımı çıkartmam çunku egoıstlıkten baska bırsey degıldır. Bi de tabi Atatürkün dinsiz olma durumu gerçi dinsiz olup olmadığını tam bilmiyorum ama en azından müslüman olmadığını gayet iyi biliyorum o yüzden musluman olmaması diyeyim ben ona. 600 yıl hüküm sürmüs Osmanlı Devleti padisahlarının cogu evliya idi. Bu da zaten 3 kıtaya nasıl hakim olduklarını açıklar bence. Bunların hepsi benim sahsi görüsüm. SİZE BİR TAVSİYE VEREYİM YANDAS MEDYAYLA DOLU YANDAS ULKENIN YANDAS EGITIMIYLE KENDINIZ KISITLAMAYIN ARASTIRMA YAPIN KITAP OKUYUN NE BILIYIM SIZ BU ULKENIN DURUMUNU BENDEN IYI BILIRSINIZ ISTE KENDINIZI EGITIM SISTEMININ YANLISLARINA KAPTIRMAYIN.(Bunların hepsi benim sahsı fikrimdir.Bu ulkede eger demokrasının varlıgından haberdarsanız görüslerime saygılı davranmanız gerekiyor.)