Arama


kamyon - avatarı
kamyon
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2006       Mesaj #37
kamyon - avatarı
Kayıtlı Üye

BRAD PİTT'İN FITNESS HOCASI


MsXLabs.org

YUMİ LEE(BRAD PİTT'İ 9 AYDA ACHİLLES'E ÇEVİRDİ)

ABD'nin en iyi fitness eğitmenlerinden olan, Brad Pitt, Demi Moore, Pink ve Spice Girls'ü çalıştırmış olan Yumi Lee, ağır antrenmanlardan hoşlanıyor. Kadınlara önerisi sporu iç huzurunu bulmak ve iç dengelerini kurmak için yapmaları.

Öğrencileri arasında Holyywood yıldızlarının bulunduğu Reebok University'nin sayılı eğitmenleri arasında yer alan fitness hocası Yumi Lee, dokuz ay boyunca çalıştırdığı, iki ay da Truva filmi için yoğun programa aldığı Brad Pitt'in dünyanın en şeker erkeklerinden biri olduğunu söylüyor. İstanbul Etiler'deki Hillside City Club eğitmenlerine ABD'deki yeni fitness teknikleri konusunda atölye çalışmalarıyla eğitim vermek; üyelerine ise masterclasslarla bu teknikleri uygulatmak için ülkemize gelen Yumi Lee, antrenmanlar boyunca Brad Pitt'in anlayışlı ve romantik erkek imajının yaldızlı bir ciladan ibaret olmadığını görmüş.

Eğitimler arasında ELLE Dergisi'ne özel bir röportaj veren ABD'nin en ünlü fitness eğitmenlerinden Yumi Lee, film için haftada iki gün, bir buçuk saatlik seanslar halinde çalıştığı Brad Pitt için şunları söylüyor: "İlk tanıştığımızda bile bende bıraktığı izlenim çok saygılı, nazik, çok ilgili bir insan olmasıydı. O her zaman çok rahattı ve benim de öyle hissetmemi istiyordu. Antrenmanlar boyunca sürekli su isteyip istemediğimi ya da başka neye ihtiyacım olduğunu sordu. Çalışmaya da çok hevesliydi. Daha ilk günden hemen havaya girdi. Kendi kendini motive edebilen bir insan. Antrenmanlar boyunca hiç bu modu düşmedi. Her zaman "Haydi yeniden başlayalım. Ne zaman antrenmana başlıyoruz?" derdi. Zaman zaman erkekler kadın antrenörler konusuna biraz şüpheyle yaklaşıyorlar. Ben onda hiç öyle bir şey hissetmedim. Öğrenmeye bu kadar istekli çok az insan tanıyorum. Bedenini çalıştırmaktan ayrı bir zevk alıyordu. Birlikte çok eğlendik. Herhangi bir şeyi yapamadığında asla küsmüyor, hemen bir daha denemek istiyordu.

Brad Pitt'in yanı sıra Demi Moore, Pink ve Spice Girls'den Sporty Spice gibi başka Hollywood ünlülerinin ve pop yıldızlarının da fitness hocası olan Yumi Lee aynı zamanda Amerikan Fiziksel Egzersiz Konseyi'nde (ACE) "Practical Master Trainer" olarak da görev yapıyor. Yumi Lee, film boyunca Brad Pitt'in canlandırdığı Achilles'ın o seksi koşuşunu da ona kazandıran isim. Bunun için "core-board" adı verilen bir fitness aletinin üzerinde çalışmışlar: "Brad Pitt'in kumlar üzerinde böylesine seksi ve estetik bir şekilde koşabilmesi için daha güçlü ve daha etkin bir programa ihtiyacı vardı. Core-board bize bunu sağladı. Dalgalı deniz üzerinde, üstünde durmanız gereken minicik bir surf tahtasını andıran hareketli core-board'da kaslarını nasıl kullanması gerektiğini, bacak ve kollarını nasıl dengeleceği konusunda onu yönlendirdim. Böylece her tür doğa koşulunda bedenini doğru hareket ettirmesini öğrendi. Artık hissederek hareket edebiliyor."

Türkiye'ye bu ziyaretinde arkadaşı Yumi Lee ile gelmiş olan Ron Mathews da hem ACE, hem de ISSA'dan (International Sports Science Association) "personal trainer" sertifikalarına sahip bir fitness hocası. Hillside City Club-Etiler üyelerini bekleyen yeni dünya akımları konusunda Hillside eğitmenleriyle atölye çalışmaları yapan Ron Mathews'un vücudu şimdiden bir efsane olmuş. Hollywood'da pek çok ünlüyü filmleri için performanslarına hazırlayan Ron Mathews'un vücut hatları Dare Devil filminde Ben Affleck'in kostümü ve yeni Superman filminde Superman'in kostümü için prototip olarak kullanılmış.

BRAD PİTT'İN PROGRAMI



Monday - Chest


  • 3 sets - 20-30 reps - push ups
  • 3 sets - 20-30 reps - nautilus press
  • 3 sets - 20-30 reps - nautilus incline press
  • 3 sets - 20-30 reps - pec deck machine

Tuesday - Back

  • 3 sets - 20-30 reps - pull ups
  • 3 sets - 20-30 reps - seated rows
  • 3 sets - 20-30 reps - lat pull downs
  • 3 sets - 20-30 reps - t bar rows

Wednesday - Shoulders

  • 3 sets - 20-30 reps - arnold press
  • 3 sets - 20-30 reps - laterals
  • 3 sets - 20-30 reps - front raises

Thursday - Biceps & Triceps

  • 3 sets - 20-30 reps - nautilus curl machine
  • 3 sets - 20-30 reps - ez curls cable
  • 3 sets - 20-30 reps - hammer curls
  • 3 sets - 20-30 reps - push downs

Friday



Treadmill 45 minutes 65-75% MHR

Sat/Sun off
Son düzenleyen _Yağmur_; 9 Haziran 2016 15:14 Sebep: sayfa düzeni