Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
06:55, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazar, 07 Aralık 2025 - 06:56
Arama
MaviKaranlık Forum
Erkeklere Alınabilecek Hediyeler
-
Tek Mesaj #14
neslihanyare
Ziyaretçi
5 Aralık 2012
Ziyaretçi
Bir şey var aramızda Senin bakışından belli Benim yanan yüzümden Dalıveriyoruz arada bir İkimiz de aynı şeyi düşünüyoruz belki Gülüşerek başlıyoruz söze Bir şey var aramızda Onu buldukça kaybediyoruz isteyerek Fakat ne kadar saklasak nafile Bir şey var aramızda Senin gözlerinde ışıldıyor Benim dilimin ucunda.. Nahit Ulvi Akgün Aşk sevginin içinizde bir volkan misali patlamasıyla başlamıştı öyle değil mi? Ve bu sebebini bilmediğiniz duyguların neden kaynaklandığını anlamakla zaman kaybettiniz. Aşk sırlarla dolu başladı ilk adımda.. O sırrı sevgilinizde çözdünüz ve onu yüreğinizin en derinlerinde hissettiniz. Sevgilinizin size kattığı bu güzelliğin altında hiçbir zaman ezilmek istemediğinizi biliyoruz. Bu da aşktan kaynaklanıyor zaten. Aşkın yüreğinizi komuta etmesinden kaynaklanıyor.. Şimdi sizlere erkek arkadaşınıza sevgililer gününde hediye edebileceğiniz seçeneklerden bahsedeceğiz. Derin bir nefes aldıktan sonra incelemeye koyulabilirsiniz..
Sevgililer Gününde Erkeklere Alınabilecek Hediyeler
Erkek arkadaşınıza hediye edebileceğiniz bu kol düğmeleri herkesin çok hoşuna gidecek. En başta erkek arkadaşınızın tabii ki.. Erkek arkadaşınızın yaşını temsil edecek bu kol düğmeleri oldukça ideal bir sürpriz olacak.
14 şubatta erkeğe alınacak hediyeler arasında bulunan bu çanta erkek arkadaşınızın da çok hoşuna gidecek.
Erkek arkadaşınıza verebileceğiniz bu renkli cüzdan sevgililer gününde alınabilecek en şık seçeneklerden birisi..
Papyon takmaktan hoşlanmayan erkek arkadaşınıza bu fobisini yenmesi için sevgililer günü kadar özel başka hangi gün var ki! Bizce erkek arkadaşınız sizi hiç kıramayacak.
İlginç bir sigara tabakasına sevgiliniz hayır diyemeyecek. Erkek arkadaşınıza sevgililer gününde bu tabakayı hediye etmeye ne dersiniz?
Soğuk havalarda sevgilinize sizi hatırlatacak bu atkı çok beğeni kazanacak. Sevgililer günü sizin gününüz olsun..
Bu kravat tutucuyla erkek arkadaşınızı şaşırtmaya var mısınız? En farklı hediyeleri vermek isteyenler bu ürüne hayran kalacaklar..
Bu da nesi! Erkek arkadaşınızın daha önce bu kadar ilginç kol düğmelerine sahip olmadığından emin olabilirsiniz.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 06:56
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.