Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #391

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2006       Mesaj #391
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
N.N.B’nin annesine hapiste linç girişimi clear pixelTecavüze uğradığı Adli Tıp raporuyla kesinleşen 17 aylık N.N.B.’nin annesi F.B.’nin, cezaevinde ilk gece kadın mahkumlar tarafından feci şekilde dövüldüğü ortaya çıktı
clear pixel
08.11.2006
Kadın infaz koruma görevlileri, vücudu ve yüzü aldığı darbelerle yaralanan F.B.’yi mahkumların elinden güçlükle aldı. Cezaevi revirinde tedavisi yapılan F.B., daha sonra tekrar aynı koğuşa kondu. Cezaevi yönetimi tekrar olası bir linç girişiminin yaşanmaması için F.B.’nin başında 24 saat boyunca kadın infaz koruma memuru dikti.

SHÇEK Genel Müdürü İsmail Barış, cinsel istismara uğrayan 17 aylık bebeğin, velayetin kaldırılmasından sonra evlat edindirileceğini söyledi. Barış, tanıdığı 25-30 kişinin kendisini telefonla aradığını ve evlat edinme talebinde bulunduğunu ifade ederek, “Bu konuda vatandaşların bilinci iyi” dedi. Öte yandan F.B.’ye fuhuş yaptırdığı iddiasıyla tutuklanan Y.V.’nin eşi Z.V.’yi de olaya karıştığı iddiasıyla aramaya başladı.