Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
14:25, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cumartesi, 13 Aralık 2025 - 14:26
Arama
MaviKaranlık Forum
Sahipsiz Mektup'lar
-
Tek Mesaj #186
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2006
Ziyaretçi
Herkese son kez merhaba, çoğunuza da ilk kez…
Kendi kendimin katili olmaya karar verdim bugün, intihar diyorlar adına. Sebeplerini saymak güç. Kendime bile itiraf edemiyorum. Yalnızlığımla alakası yok bunun, mutsuz olmamla hiç. Evet, umutlarım ve hayallerim tükendi, nedir ki ama. Değersizlik hissi de önemli değil. İntihar dediğin şey için adam gibi sebeplerin olmalı. Öylesine katil olmaz insan. Hukuk zaten muallakta, katil ve maktul aynı kişi. Çöz çözebilirsen. Aynı hayat gibi.
Küçükken çok sevdiğim bir çizgi film vardı: Transformers. Her çeşit araca dönüşen robotlar. Büyüdüm, teknoloji de aldı başını gitti. Ama ortada tek bir robot göremedim böyle. Neyse dedim. Sonra bir zaman Şirinler’in peşine düştüm. Mantardan evler aradım otoyol kenarındaki çalılarda. Bulamadım hiçbir yerde. Neyse dedim. Alf vardı bir de, komik uzaylı yaratık. Uzaylılar gelmedi bir türlü, beklemekten sıkıldım. Neyse dedim. Örümcek Adam da bir alemdi bana. Örümceklere ısırttım elimi kolumu, yok olmuyor. Tek bir ağ salamadım etrafıma. Neyse dedim.
Denizler Altında Yirmi Bin Fersah, her gece düşümdeydi benim. Kitabı okuduktan sonra ilk işim yüzmeyi öğrenmek oldu. Bir de baktım ki deniz simsiyah. Neyse dedim. Ormanda yaşayan iyi kalpli perilere de rastlamadım, kaçtılar mı benden nedir? Babama sordum, yok öyle bir şey dedi. Neyse dedim. Gökkuşağı diplerinde altın avına çıktım. Çıktım çıkmasına da, dibini bulamadım. Bu hayal bende hala mevcuttur ve muhtemelen doğrudur. Neyse dedim. Teksas, Zagor neden bizim mahalleye uğramaz diye üzülürdüm hep. Anneme sordum, yok öyle bir şey dedi. Neyse dedim.
Artık bir şey aramıyorum. Koşmuyorum yağmurda saf saf. Yağmuru bulut ağlaması, şimşeği de kızması sanırdım bulutun. Sonradan öğrendim ki, gayet bilimsel olaylarmış bunlar. Fena üzülmüştüm. Neyse dedim. Baktım ki böyle ‘’neyse neyse’’lerle geçmiyor hayat. Şöyle bir kaldırdım kafamı, insanlara baktım. Ne güzel dedim, kardeşlik dedim, dostluk dedim. Sonra bombalar geldi güm güm. Eve kapattım kendimi, soyundum sosyalliğimden. İyiydi üstelik, mutlu olmama ramak kalmıştı. Param bitti, çıkıp çalışmak gerekti. Paramla beraber, neyselerim de bitmişti.
Şimdi bu satırları yazmanın en zevkli yanı da şu. Bu mektubu okuyanlar, ‘’adam her yazısında saçmaladı, bunda da aynı şey…’’ diyecekler. Yani intihar mektubuma saçmalama süsü vererek, kendi kendimin katilliğini rahatça yapacağım. Kimse anlamayacak gerçek oluşunu, genç birinin gebermekte olduğunu. Neyse…
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 14:26
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.