Arama

Ünlülerden Nükteler - Tek Mesaj #19

bloom - avatarı
bloom
Ziyaretçi
8 Ocak 2013       Mesaj #19
bloom - avatarı
Ziyaretçi
bazı ünlüler susarlar bazıları konuşurlar işte onlar ne konuşurlar?bazıları birbirleriyle sohbet ederler...işte onları yazalım meselaa:
Hayatım mükemmel ve ben hayatımın mükemmel olması için çaba harcamıyorum.Hayır hayır cidden!Ben hiçbir zaman bu Hollywood stüdyolarına ayak basıp bir film çekebileceğimi düşünmedim.Benim meslek tercihim iki taneydi ve birisi gerçekleşti.Rüya gibi.Diğer hayalim ise Çocuk Doktoru olmaktı.Çocukları çok seviyorum ve onlara dayanamıyorum geçen gün yolda bir çocuk gördüm.Ağlıyordu çünkü annesi ona istediği çikolatayı almamıştı.Ben de hemen bir çikolata kapıp çocuğa verdim.Annesi bana sürekli teşekkür ediyordu.Ama annesinden çok çocuk beni duygulandırdı.Bana "Sen benim kahramanımsın büyüyünce senin gibi olucağım.Yardımsever ve aşırı derecede güzel..." O an ağlayasım vardı.İşte gördünüz mü hayatım herşeye rağmen mükemmel!
Debby Ryan

---------- Mesaj tarihi 14:13 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:09 ----------

Debby'nin yanındayken kendimi çok rahat hissediyorum.Asla gerilmiyorum ve küçük bir çocuk gibi onunla sağdan sola koşmak istiyorum!O gerçek bir arkadaş.
-Bridgit Mendler
Debby Ryan:Şu haytta beraber gülebileceğin ve eğlenebileceğin tek dost bulundurma çünkü o seni bırakıp giderse yanlız kalırsın.Çevren geniş olsun ki dostluklar,gülücükler çoğalsın,hep mutlu ol sen...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.