Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #1830

Bihemta - avatarı
Bihemta
Ziyaretçi
9 Ocak 2013       Mesaj #1830
Bihemta - avatarı
Ziyaretçi
Ağır Roman'ın yazarı Metin Kaçan intihar etti!

Tiyatrocu ve karikatürist Hasan Kaçan'ın kardeşi yazar Metin Kaçan'ın (52), Boğaz Köprüsü'nden atlayarak intihar etti.

Çengelköy Polis Merkezi'ne giden taksi şoförü Yüksel Güçlü, Metin Kaçan olduğunu söyleyen bir kişinin fotoğraf çekeceğini söyleyip yavaşlamasını istediğini, yavaşlayınca da cüzdanını ve telefonunu bırakıp korkuluklardan atladığını söyledi. Ceset henüz bulunamazken, Kaçan'ın yapımcısı Yelda Kelly, "Sosyal medyada yer alan Kaçan'ın intiharı ile ilgili söylentilerin aslı astarı yoktur. Bugün kendisiyle toplantı gerçekleştirdik. Gün içinde ben de konuştum. Telefonu kapalı, ulaşamıyoruz ama kaygılanacak bir durum yok" dedi.

Sinemaya uyarlandıktan sonra dizi olarak da çekilen Ağır Roman kitabının yazarı Metin Kaçan'ın intihar ettiğini ileri süren taksici Yüksel Güçlü, Çengelköy Polis Merkezi'ne giderek ifade verdi. Nişantaşı'ndan taksisine binen müşterisi ile sohbet ederek köprüye kadar geldiklerini anlatan taksici, "Bana yazar Metin kaçan olduğunu söyledi. Üsküdar'da evi varmış, oraya gideceğini söyledi. Köprüye girdikten sonra fotoğraf çekeceğini söyleyerek yavaşlamamı istedi. Aklıma kötü bir şey gelmedi. Yavaşladım. Ne olduğunu anlayamadan cep telefonu ile cüzdanını koltukta bırakıp aşağı atladı" dedi.
Bunun üzerine polis ekipleri, köprü üzerindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde bir kişinin taksiden inip kendini boşluğa bıraktığının tespit edildiği belirtildi. Bunun üzerine Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi'ne haber verildi. Yapılan aramalarda hiçbir ize rastlanmadı. Polis, ellerindeki cüzdan ve telefonu, zabıtlarla birlikte Üsküdar Cumhuriyet Savcılığgına gönderdi.

"BİR UMUTTUR" DİYEREK PAYLAŞMADIK

Metin Kaçan'ın ağabeyi Hasan Kaçan, Twitter'da yaptığı açıklamada "Metin Kaçan ile ilgili bilgiler maalsef doğrudur. Aile olarak, 'Bir umuttur' diyerek paylaşmadık. Acımızı paylaşan herkese teşekkür ederiz." dedi.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.