Arama

Stresprensesi - avatarı
Stresprensesi
Ziyaretçi
13 Ocak 2013       Mesaj #98
Stresprensesi - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben artık sınav stresinden bıktım 1. sınıftan beri dalgalıydı yani bir iyi notlar alıyordum bir kötü notlar.. şuan 7. sınıftayım aklım başıma dahayeni geldi . adtık çalışkan olmak istiyorum. Msn Sad 3. yazılılarda aklım başıma geldiği için çok geç artık. hergün stresliyim . verimli çalışma nasıl olun söyleyin ayrıca haftalardır 3. yazıllara çalışıyorum ve artık sıkınçtan ölecem bilgisayar oynamak istiyorum zaman yok. ayrıca her e okulumu açarken nerdeyse kalp krizi geçiriyorum. BU kötü şeyler yüzünden kopye çekmeye başladım ama bu illetten bir türlü kkurtulamıyorum . artık kopya çekmediğim yazılı kalmadı deneme sınavında bile çekiyorum çok saçma . ayrıca arkadaşaarımdan bulaştı bu kopya çekme bilmemnesi. artık onlar gibiyim diye benden kopya istiyolar. Msn Sad çok acınası bir durumdayım. düşünün: 3. sınavların hepsi test olacağı için daha rahatım neden mi ? çünkü : daha kolay kopya çekebilirim diye . ama artık ben bu e okulu açarken kalp krizleri yada kopya çekmek istemiyorum çok çalışıp başarmak istiyorum YARDIIIIIIIIMMMM :'(