Arkadaşlar bende sınıfta birinden hoşlanıyorum . Ama her kızla samimi ama benle daha fazla yaptığı şeyleri anlatıcam lütfen okuyun ve aşıkmı değilmi söyleyin
Biz bu sene tanıştık ilk onun arkasındayım derste okadar çok konuşuyoduk gülüyoduk ki bilemezsiniz ! Birbirimizi çok seviyoduk sonra öğretmen en iyi arkadaşlarınızı sayın dedi birsiürü kız saydı ( 4 tane) ve aralında ben de varım ben ise soğuk durdum onu demedim Sonra sıralarımız ayrıldı o kadar üzüldüm ki ve o yine arkasına geçen kızla konuşuyordu . Bense önümdeki erekekle konuşamıyodum sonra onla benim sıramın arasında 1 kişi vardı o yine erkek ben onla çok konuşuyodum sonra tek konuşacağım kişinin o olmadığını farkettim ve onu kıskandırdım o hep diyordiki tek dileğim aygülün önünde oturmak diyordu hep o kadar çok dedi ki ama ben ona çok soğuk davrandım sonra öğretmen 1 dersliğine beni arkasına aldı sonra benle konuşmadı ağlıycaktım beni farketmedi diye sonra sırama bir kağıt uzattı ve mesajlaşmaya başladık yanındaki çocuk aygülle kaan el ele dedi ben çok utandım ama bir tepki vermedik ben arkadaşlarımla giderken bana bakıyordu ve o günden sonra hep derste bana baktı tüm derslerde ve usanmadı bakarken sonra ikimizde birden birşeye güldük ve birbirimize baktık. Ama önümüüzde bir engel vardı çünkü en iyi arkadaşım ona aşıktı ve kaan onu hep arıyomuşbiz onla küstük artık düşmanım ama şimdi onunla samimi deil daha yeni face açmış ben ona sen kaanmısın bizim sınıftan yazdım oda kekeleyerek evet evet aayyggüll ben kkan yazdı sonra mesajlaştık uzun uzun ve ben arkadaşlarım anlamısın diye onun hakkında arkadaşlarıma çok kötü şeyler diyordum ve ona lakap takmıştım arkadaşlarım arasında öküz veled diye ama ben ona çok aşşığım bütün bu yaptıkları bana aşık gibime geliyor
sizce ?